AAA

OMS | 15.10.2020 10:00 > 15.10 10:00

Spoj inovativnog dizajna i sofisticirane tehnologije


Kompanija KEBA odabrana za ekskluzivnog dobavljača za punjač Honda Power Charger – originalnu jedinicu za punjenje potpuno električnog modela Honda e.Više informacija i fotografije: http://pressecenter.reichlundpartner.com/news-keba-named-exclusive-supplier-for-honda-power-charger--the-original-charging-station-for-the-all-electric-honda-e-?id=116228&menueid=2346&l=deutsch

Uoči predstavljanja prvog potpuno električnog modela Honda e, kompanija KEBA odabrana je za ekskluzivnog dobavljača za zidni punjač Honda Power Charger. Jedinica za punjenje je zajednički osmišljena i napravljena u rekordnom roku.
U potrazi za partnerom u razvoju jedinice za punjenje, kompanija Honda Access Europe NV odlučila se za kompaniju KEBA, stručnjaka na polju tehnološkog razvoja i proizvodnje u Austriji.

Po rečima Bruna Lambrehtsa, direktora prodaje u kompaniji Honda: „Proces selekcije bio je veoma temeljan i srećni smo što ćemo sarađivati sa kompanijom KEBA, ekspertom za pametne punjače.“

Pametno i jednostavno punjenje

Jedinica za punjenje se jednostavno koristi i može se lako integrisati u postojeće pametne tehnologije u domu. Dostupno je više različitih modela, dizajniranih tako da i vizuelno i funkcionalno savršeno odgovaraju datom vozilu, sa brojnim karakteristikama koje omogućavaju lako i bezbedno punjenje.

„Kao i kompanija Honda, mi se uvek trudimo da obezbedimo najviši nivo tehnologije i veoma se radujemo što je Honda odlučila da nam pokloni poverenje. Svojim partnerima nudimo vrhunska inovativna rešenja“, kaže direktor kompanije KEBA AG Gerhard Luftenštajner.


O kompaniji KEBA Electric Mobility

KEBA je jedan od vodećih svetskih proizvođača pametnih punjača za automobile. Uz pomoć punjača KeContact P30, električni automobili se mogu bezbedno i pouzdano puniti. Zahvaljujući mnoštvu interfejsa, moguće je i povezivanje u mrežu, što čini zidnu jedinicu izuzetno pametnim komunikacionim i kontrolnim centrom.

www.keba.com/emobility


O kompaniji KEBA

KEBA AG je međunarodno uspešna elektronska kompanija osnovana 1968. godine, sa sedištem u austrijskom gradu Lincu. Više od 50 godina, pod sloganom „Automation by innovation“ („Inovacijama do automatizacije“), KEBA razvija i proizvodi najkvalitetnija inovativna automatska rešenja.


Vlasnik fotografija: © Honda, dozvoljeno besplatno ponovno štampanje

Slike pogodne za štampanje mogu se preuzeti preko ovog linka


Kontakt:

Stefan Lanzinger

Marketing & Communications E-Mobility

KEBA AG

Gewerbepark Urfahr, 4041 Linc, Austrija

Mobilni: +43 664 80709-74036

Imejl: lzr@keba.com
Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.