AAA

OMS | 15.01.2021 12:30 > 15.01 12:34

Počela rezervacija Samsung S21 u Telenoru

Najnovije uređaje iz Samsung Galaxy S21 serije od danas možete rezervisati u Telenoru, pa sve do do 28. januara 2021. Uz registraciju, i u zavisnosti od uređaja za koji se korisnici opredele, moguće je dobiti Galaxy Buds Pro ili Galaxy Buds Live slušalice, i premijum uređaj Galaxy SmartTag. Zvaničan početak prodaje počinje od 29. januara, kada je najavljen i početak distribucije korisnicima koji su uređaje rezervisali u preorder fazi. Rezervacijom Galaxy S21 Ultra 5G telefona, dobija se SmartTag lokator i bežične slušalice Galaxy Buds Pro u crnoj boji.

Rezervacijom Galaxy S21 5G ili S21+ 5G telefona, dobija se SmartTag lokator i bežične slušalice Galaxy Buds Live u crnoj boji.
Preduslov za dobijanje poklona uz uređaje, jeste registracija telefona iz Galaxy S21 serije rezervisanih u periodu pretprodajei ispunjenje drugih uslova navedenih u ponudi. Registraciju je potrebno izvršiti u periodu do 21. februara2021. putem Samsung Members aplikacije koja je preinstalirana na kupljenom telefonu.

Uslove promocije možete pronaći ovde.


O uređajima

Kao novi flegšip model, Galaxy S21 Ultra pruža najnaprednije i najinteligentnije opcije kamere, najbolji displej i najjače performanse u Galaxy seriji pametnih telefona. Ono što je specifičnost Galaxy S21 Ultra pametnog telefona je mogućnost korišćenja S Pen olovke, čime je S21 Ultra postao prvi Galaxy S uređaj koji pruža podršku olovci za maksimalnu produktivnost i kreativnost.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.