AAA

OMS | 24.02.2021 14:00 > 24.02 14:02

Crédit Agricole banka i dalje uz medicinske radnike – posebno povoljnim ponudama keš kredita

Uloga medicinskih radnika nije ništa manje važna danas u odnosu na početak epidemije korona virusa. Zbog toga ni naša podrška njima ne sme izostati. Crédit Agricole Banka im je na različite načine već pružala podršku, a sada je pripremila specijalne kreditne proizvode sa povoljnim uslovima samo za njih. Osim beskamatnih kredita sa rokom otplate do godinu dana kreirali smo posebnu ponudu za gotovinske kredite sa dužim rokom otplate i kamatnim stopama: NKS od 5% a EKS već od 5.35%. „Ne smemo zaboraviti na medicinske radnike koji su već godinu dana prva linija odbrane od korona virusa i ne mogu da odahnu. Njima je potrebna naša pomoć u kontinuitetu, ne samo jednokratno. Zato smo mi u Crédit Agricol banci rešeni da naša podrška bude na više nivoa i konstantna. Prvo smo ih do kraja 2020. godine, uz moratorijum na otplatu kredita, oslobodili troškova kamate i drugih izdataka na sve kreditne proizvode za koje se odluče, bili naši klijenti ili ne. Naravno uz odlične uslove i nakon isteka godine. Sada smo odlučili da nastavimo sa odličnim uslovima za keš kredite koji su svima uvek najpotrebniji“, izjavio je Raško Tomašević, rukovodilac Divizije marketing i komunikacije, Crédit Agricole Srbija.

Na primer, za keš kredit u iznosu od milion dinara na period otplate od 30 meseci, NKS će medicinskim radnicima biti 5%, a EKS 5,84 na godišnjem nivou, uz mesečnu ratu od 35.529 dinara. Dok za duži period otplate, od 71 mesec, mesečna rata biće 17.242 RSD, a NKS 7% i EKS 7,91%.
Osim gotovinskih kredita, posebni uslovi važe i za auto i stambene kredite kao i za kreditne kartice i dozvoljeni minus.

                                                                        * * *


Crédit Agricole banka Srbija je članica Crédit Agricole grupe, vodećeg partnera francuske ekonomije i jedne od najvećih bankarskih grupacija u Evropi. Crédit Agricole je vodeća banka za poslovanje sa stanovništvom u Evropi, prva u asset menadžementu, prva u bankoosiguranju i treća u projektnom finansiranju. Izgrađena na snažnim korenima kooperative, sa svojih 140.000 zaposlenih i 31.500 rukovodilaca u lokalnim i regionalnim bankama, Crédit Agricole grupa je odgovorna i responzivna banka koja uslužuje svojih 52 miliona klijenata, 8.8 miliona zajedničkih akcionara i milion pojedinačnih akcionara.Zahvaljujući modelu univerzalnog bankarstva fokusiranog na klijenta, koji se zasniva na saradnji između banaka za poslovanje sa stanovništvom i poslovnih linija, Crédit Agricole grupa je vodeći partner u podržavanju klijenata u njihovim projektima u svim oblastima poslovanja sa stanovništvom kroz specijalizovane poslovne linije: dnevno poslovanje, štednja, stambeni i potrošački krediti, osiguranje, privatno bankarstvo, asset menadžment, lizing i faktoring i koroporativno i investiciono bankarstvo. Crédit Agricole se takođe ističe po svojoj dinamičnoj i inovativnoj politici društveno odgovornog poslovanja za dobrobit privrede. Ova politika zasnovana je na pragmatičnom pristupu koji je prožet kroz celu grupu i angažuje svakog zaposlenog.
Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.