AAA

OMS | 11.05.2022 12:50 > 11.05 12:51

Sajmska ponuda za kredite za ekološka i hibridna vozila

Kao banka lider u finansiranju hibridnih i električnih vozila, Crédit Agricole Srbija je za Sajam automobila koji se, pod nazivom „DDOR ECO BG CAR SHOW“, ove godine održava od 12. do 15. maja, pripremila specijalnu ponudu auto kredita upravo sa fokusom na električne automobile i hibride.

U okviru specijalne sajamske ponude Crédit Agricole banka odobrava auto kredite za eko vozila indeksirane u evrima sa fiksnom nominalnom kamatnom stopom od 3.50% godišnje na period do 60 meseci, kao i sa varijabilnom nominalnom kamatnom stopom od, takođe, 3.50% godišnje, koja važi za duži period otplate: od 60 do 84 meseca.
Za oba tipa kredita neophodno je da klijent uplati minimum 30% iznosa od cene vozila, a svi troškovi su sadržani u mesečnoj rati kredita. U okviru sajamske ponude pripremljena je i posebna ponuda dinarskih kredita sa fiksnim i varijabilnim kamatnim stopama.

U skladu sa svojom dugogodišnjom praksom, posle dve godine pauze, Banka tradicionalno, i ove godine, na sajmu nastupa u saradnji sa svojim brojnim partnerima, za čije brendove ima posebne ponude iz koje se izdvaja specijalni aranžman za kupovinu novih hibridnih automobila za koje se, uz učešće od 50%, odobrava beskamatni kredit za drugih 50% cene vozila na period otplate od 48 meseci.

Za sve ljubitelje motocikala, skutera i specijalne moto opreme, Crédit Agricole je, u okviru Motopassion sajma, koji se održava u istom periodu, pripremila specijalne sajamske uslove finansiranja bez obaveznog učešća, uz duži period otplate ili uz fiksne mesečne rate u dinarima i evrima.

Sve detalje i tačne proračune možete saznati ukoliko nas posetite na štandovima naših partnera i odaberete finansiranje za jedan od 28 brendova koje podržavamo.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.