AAA

OMS | 05.05.2015 14:40 > 05.05 15:17

Beskamatni krediti na godinu dana bez odlaska u banku

Ceresit, jedan od vodećih brendova kompanije Henkel, već drugu godinu za redom uspešno sarađuje sa Societe General bankom na jedinstvenom projektu subvencionisanih kredita namenjenih krajnjim potrošačima prilikom kupovine Ceresit fasadnih materijala. Omogućavajući beskamatne kredite na godinu dana, Ceresit i ovom prilikom želi da da svoj doprinos ulaganju u energetsku efikasnost.

Jedinstvena ponuda za Ceresit Mix centre ogleda se u subvencionisanim kamatnim stopama, sa 0 odsto kamate na 12 meseci čineći kupovinu materijala znatno pristupačnijom. Posebnu olakšicu predstavlja mogućnost da se svi tehnički detalji mogu obaviti u bilo kom prodajnom objektu Ceresit Mix centara širom Srbije, bez odlaska u filijalu banke. Dodatna prednost kredita je upravo u nepostojanju administrativnih i skrivenih troškova, obaveznih učešća i prebacivanja primanja u Societe General banku, dok beskamatni kredit na godinu dana predstavlja jedinstvenu ponudu prilagođenu tržištu.
Program predstavlja inovativni pristup ulaganju u energetsku efikasnost, zahvaljujući kom potrošač plaća i do 40 odsto manje za utrošak energije, dok sama ušteda otplaćuje ratu. Brend Ceresit je realizacijom projekta još jednom opravdao i dokazao lidersku ulogu na tržištu, kroz najpovoljnije uslove za izolaciju čineći svačiji dom kvalitetnijim za život.

 

Henkel, sa vodećim brendovima i tehnologijama, posluje širom sveta u tri oblasti: Detergenti i kućna hemija, Beauty care i Adhezivi Tehnologije. Kompanija Henkel osnovana je 1876. godine, a danas je lider na potrošačkom i industrijskom tržištu, sa poznatim brendovima kao što su Persil, Schwarzkopf i Loctite. Henkel zapošljava gotovo 50.000 ljudi, a u fiskalnoj 2014. godini ostvario je prodaju od 16,4 milijardi evra i operativni profit od 2,6 milijardi evra. Henkelove prioritetne akcije su izlistane u nemačkom indeksu DAX.

 

Kontakt       Jelena Šarenac                                   Dragana Marković

Telefon        +381 11 207 22 09                              +381 11 207 21 76

E-mail         jelena.sarenac@henkel.com           dragana.markovic@henkel.com 

Kontakt       Tijana Ćurčić                                      Jana Luković

Telefon        +381 11 24 59 885                              +381 11 24 59 885

E-mail         tijana.curcic@redc.rs                           jana.lukovic@gmail.com ______________

Pažnja: Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu. U slučaju bilo kakvih pitanja u vezi sa sadržinom ovog teksta, obratite se kontaktima navedenim u saopštenju.

(Kraj OMS poruke)

         


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.