AAA

OMS | 12.04.2017 16:15 > 12.04 16:34

Uručene nagrade dobitnicima u nagradnoj igri Komercijalne Banke i Mastercarda

Završena je nagradna igra Komercijalne banke i kompanije Mastercard "Vozi, putuj i kupuj", a srećni dobitnici su Djordje Vuleta iz Sremske Mitrovice, Ljubiša Stojković iz Kaludjerice i Šarolta Bata iz Subotice.

Dobitnik glavne nagrade, automobila "škoda oktavija", je Đorđe Vuleta iz Sremske Mitrovice. Druga nagrada putovanje na Tajland za dve osobe, otišla je u Kaludjericu, u ruke Ljubiše Stojkovića, a treća nagrada pripala je Šarolti Bata iz Subotice, a u pitanju su vaučeri za kupovinu u DIS marketima (12 meseci po 20.000 dinara).

Izvlačenje nagrada organizovano je 30. marta u prostorijama Banke u Ulici Svetog Save 14 u Beogradu, u prisustvu tročlane Komisije, prema proceduri navedenoj u dokumentu Pravila nagradne igre.

Nagradna igra pod nazivom „Komercijalna banka i Mastercard: Vozi, putuj i kupuj“, trajala je od 1. do 30. marta 2017. godine i u njoj su učestvovali svi korisnici Maestro i Mastercard kartica izdatih od strane Komercijalne banke, koji su za vreme trajanja nagradne igre, napravili minimum osam transakcija i minimalnu ukupnu potrošnju na POS terminalima u iznosu od 10.000 dinara.

Nagrade dobitnicima uručio je Dejan Tešić, član Izvršnog odbora Komercijalne banke.

„Cilj kampanje bila je promocija bezgotovinskog plaćanja karticama, kao metoda plaćanja koji, u odnosu na gotovinu ili čekove, značajno olakšava i ubrzava svakodnevne kupovine, uz stalnu mogućnost ostvarivanja specijalnih benefita“, izjavio je Dejan Tešić.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.