AAA

OMS | 09.05.2017 11:50

Sberbank: Smanjite ratu jednim super potezom

Sberbank Srbija je obezbedila svojim klijentima mogućnost da refinansiraju postojeće kreditne obaveze i pritom smanje kamatu do tri puta. Novi uslovi Super kredita sada omogućavaju gradjanima da biraju izmedju kredita po fiksnoj ili varijabilnoj kamatnoj stopi u iznosu do čak 3.000.000 dinara i sa rokom otplate do 96 meseci.

Za sve klijente koji do 11. juna podnesu onlajn zahtev za Super kredit banka je pripremila dodatnu pogodnost 0% troška obrade kreditnog zahteva.

"Korišćenje dozvoljenog minusa, kreditnih kartica i mesečna otplata rata za kredit, svakodnevica je većine gradjana. Uz nove uslove Sberbank Super kredita sada ih je jednostavno refinansirati i objediniti u samo jednu ratu po kamatnoj stopi nižoj i do tri puta. Manja kamata svakog meseca je i manja obaveza o kojoj klijenti treba da razmišljaju", izjavila je Mirjana djordjević, direktorka Odeljenja za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija i dodala da u ovoj banci uvek nastoje da izadju u susret klijentima i olakšaju im svakodnevnicu.

Više informacija o Super kreditu svi zainteresovani mogu dobiti posetom sajta banke www.sberbank.rs, u jednoj od Sberbank ekspozitura ili pozivom Kontakt centra na 19909.

*     *     *

O grupi Sberbank Europe AG

Sberbank Europe Grupa (Sberbank Europe AG) sa sedištem u Beču je bankarska grupacija 100% u vlasništvu Sberbank Rusija. Sberbank Europe prisutna je na 9 tržišta u Centralnoj i Istočnoj Evropi (CIE): Austriji, Bosni i Hercegovini (Sarajevo i Banja Luka), Hrvatskoj, Češkoj Republici, Madjarskoj, Sloveniji, Srbiji, Ukrajini i Nemačkoj. Sberbank Europe poseduje mrežu od 228 ekspozitura, zapošljava više od 4.300 ljudi i pruža usluge više od 670.000 klijenata (zaključno sa 31.12.2016. godine).
Zvaničan sajt: www.sberbank.at

O Sberbank Srbija

Sberbank Srbija je deo Sberbank Europe Grupe. Prisutna je na celoj teritoriji Srbije, sa ukupno 33 ekspoziture u 21 gradu (zaključno sa 31.12.2016. godine).
Sberbank Srbija je univerzalna banka koja pruža sve vrste usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mala, srednja i velika preduzeća. U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću zaposlenih na klijente, Sberbank Srbija je jedinstven partner u gradjenju mostova izmedju kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga.
Sberbank Srbija kao prva banka u Srbiji, pristupila je u januaru mesecu 2017. godine prestižnom medjunarodnom sertifikacijskom programu "Customers' Friend", potvrdivši time izrazito visok nivo kvaliteta usluge i odnos sa svojim klijentima i zaposlenima. Sberbank Srbija zasluženo nosi medalju ''Jer cenimo naše klijente''.
 
Zvaničan sajt: www.sberbank.rs

Pažnja: Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu. U slučaju bilo kakvih pitanja u vezi sa sadržinom ovog teksta, obratite se kontaktima navedenim u saopštenju.

(Kraj OMS poruke)KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.