AAA

OMS | 10.05.2017 13:15

Beskamatni gotovinski krediti Crédit Agricole Srbija

Za sve kojima je potrebna dodatna suma novca ili žele da refinansiraju postojeće finansijske obaveze, u novoj kampanji "0% izmišljeno za Vas" Crédit Agricole Srbija pripremila je jedinstvenu ponudu beskamatnih gotovinskih kredita kod kojih nominalna kamatna stopa iznosi 0%.

Svi novi klijenti koji svoju zaradu prenesu u Crédit Agricole Srbija imaju na raspolaganju jedinstvene uslove beskamatnih gotovinskih kredita u dinarima. Maksimalni iznos ovih kredita je do 240.000 dinara, a rok otplate je do 12 meseci. Nominalna kamatna stopa ovih kredita iznosi 0%, administrativni trošak obrade zahteva iznosi 0% i trošak prevremene otplate iznosi 0%.

"Ovakva ponuda je odlična prilika za refinansiranje postojećih dugovanja po karticama, dozvoljenom minusu ili nekom drugom kreditu, jer klijent sredstva dobija bez kamate, a već nakon 12 meseci završava otplatu kredita i može dalje planirati svoje finansije.", izjavio je Svetozar Šijačić, član Izvršnog odbora, Rukovodilac za Retail Markets u Crédit Agricole Srbija.

Na primer, ukoliko bi se klijent, u skladu sa svojom kreditnom sposobnošću, odlučio za beskamtni kredit od 240.000 dinara uz period otplate od 12 meseci, mesečna rata kredita bi iznosila 20.000 dinara. Nominalna kamatna stopa iznosi 0%, dok je efektivna kamatna stopa 2,17% u koju ulaze troškovi menice 50 dinara, kreditnog biroa 246 dinara i mesečnog održavanja računa 230 dinara.Pažnja: Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu. U slučaju bilo kakvih pitanja u vezi sa sadržinom ovog teksta, obratite se kontaktima navedenim u saopštenju.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.