AAA

OMS | 11.05.2017 11:40

Sunoko dobitnik Velikog zlatnog pehara za kvalitet


Odlukom stručnog žirija jedne od najznačajnijih sajamskih manifestacija u oblasti agrara u ovom delu Evrope, kompaniji Sunoko dodeljen je Veliki zlatni pehar za konstantno visok kvalitet svih proizvoda.

Reč je o jednoj od najznačajnihih nagrada koje se dodeljuju pred početak 84. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, a ocenu kvaliteta daje komisija eksperata što dodatno doprinosi ugledu nagrađivanih proizvoda.

"Kvalitet je osnovna premisa poslovanja naše kompanije. Iz godine u godinu radimo na tome da kroz dizajn i kvalitet proizvoda postavimo visoke standarde u proizvodnji šećera u Srbiji. Ova nagrada je potvrda da našu posvećenost i trud prepoznaje i šira javnost, što nam je izuzetno drago", izjavio je generalni direktor kompanije,  Ljubiša Radenković.

Sunoko je dugogodišnji lider u proizvodnji šećera u Srbiji. Brend, sa najvećim brojem nagrada za kvalitet, na godišnjem nivou proizvede oko 400.000 tona šećera, 125.000 tona repinog rezanca i 130.000 tona melase i time važi za najefikasnijeg proizvođača šećera u jugoistočnoj Evropi.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.