AAA

OMS | 16.05.2017 15:25

Dani Azije u METRO-u

Azijska kuhinja je od uvek bila obavijena velom tajni. Ukoliko želite da se upoznate sa posebnim sastojcima azijskih specijaliteta i doživite novo gastronomsko iskustvo, pridružite nam se od 17. do 19. maja na kulinarskim demonstracijama koje organizujemo u našim METRO objektima na Vidikovcu, Zemunu i Krnjači. Istaknuti kuvari iz Kine podeliće sa vama svoje kulinarske trikove, a imaćete priliku i da isprobate egzotične specijalitete pripremljene od svežih namirnica iz pažljivo odabranog azijskog asortimana.

Eminentni kuvari iz Hong Konga, uz podršku profesionalnih kuvara iz METRO HoReCa Centra, izvešće i ekskluzivne prezentacije pripreme i serviranja jela iz azijske kuhinje, a ovom jedinstvenom dogadjaju vrata će biti otvorena i za sve posetioce.

Osnovni princip azijskog kuvanja je maksimalno iskorišćavanje svih sastojaka, gde začini imaju najvažniju ulogu u odredjivanju ukusa, mirisa i izgleda jela. Pirinač, povrće, morski plodovi, morska trava, sve su to neophodni sastojci azijske kuhinje, gde je glavni koncept poštovanje harmonije ukusa i boja, dok ni serviranje nije prepušteno slučaju, glavni simbol je trougao, kao zamišljene tri dimenzije za lepotu i stabilnost.

METRO će do kraja 2017. godine u svojoj ponudi imati više od 100 proizvoda iz azijskog asortimana. Restorani sa istočnjačkom kuhinjom mogu da pronadju sve ekskluzivne proizvode za pripremu specijaliteta na jednom mestu.  


Raspored dogadjaja u METRO distributivnim centrima

17.05.2017. od 11h    DC Vidikovac, Ibarski put 20, Beograd
18.05.2017. od 11h    DC Zemun, Autoput za Novi Sad 120, Beograd
19.05.2017. od 11h    DC Krnjača, Zrenjaninski put br.11M, Beograd


Metro Cash & Carry Srbija deo je nemačke METRO Grupe, jedne od najvećih internacionalnih trgovačkih kompanija na svetu (www.metrogroup.de), koja uspešno posluje već 50 godina. METRO ima više od 21 milion zadovoljnih kupaca u 25 zemalja širom sveta.

Kompanija posluje na tržištu Srbije od 2005. godine, a danas nas možete posetiti u Beogradu (Krnjača, Zemun i Vidikovac), Nišu, Kragujevcu, Požarevcu, Šapcu, Novom Sadu i na Paliću (www.metro.rs).

Kao podrška biznisu i profesionalcima u oblasti ugostiteljstva, 2012. godine otvoren je jedinstveni i najmoderniji HoReCa Centar u Srbiji, na Vidikovcu (Beograd), koji služi za edukaciju i obuku ugostitelja  (https://www.metro.rs/informacije/horeca-centar-beograd).

METRO danas zapošljava više od 1000 posvećenih i iskusnih profesionalaca u oblastima nabavke, prodaje, logistike, odnosa sa kupcima, komercijale, dostave robe i dr.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)

    

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.