AAA

OMS | 08.06.2017 11:35

Microsoft proglasio Comtrade partnerom godine

Kompanija Comtrade je objavila da je  dobitnik "Microsoft Country Partner of the Year 2017" priznanja za Srbiju, za inovativnost i izuzetne rezultate u implementaciji rešenja baziranih na Microsoft-ovoj tehnologiji.

Priznanja se dodeljuju u nekoliko kategorija, u konkurenciji više od 2.800 učesnika, iz 115 zemalja širom sveta. U ovako snažnoj konkurenciji, Comtrade je prepoznat po svojim izuzetnim rešenjima i servisima, kao i odličnoj, sveobuhvatoj saradnji sa Microsoftom u Srbiji.

"Izuzetno smo počastvovani što nas je Microsoft izabrao za Partnera godine i time prepoznao našu posvećenost razvoju medjusobne saradnje i promociji digitalne transformacije u regionu. Naš cilj je da klijentima i dalje isporučujemo najbolja rešenja zasnovana na Microsoft tehnologijama kako bi im omogućili da osnaže svoje poslovanje usvajanjem i primenom najnovijih digitalnih tehnologija", poručio je generalni direktor Miloš Mirjanić.
 
Ron Huddleston, korporativni potpredsednik grupacije "One Commercial Partner", u korporaciji Microsoft naveo je da je toj kompaniji čast što je Comtrade postao Microsoft partnera godine u Srbiji.

"Comtrade je dokazao posedovanje ekspertize i inovativnosti koje odlikuju zajednicu Microsoft partnera, i koja stvara rešenja za digitalnu transformaciju" ocenio je on.  

"Comtrade  je zaslužan za najveću penetraciju Microsoft cloud rešenja u Srbiji, i odličan je primer i uzor partnerima koji na pravi način podržavaju cloud-transformaciju i šire svoje poslovanje u ovom domenu. Drago nam je što Comtrade ove godine nosi titulu Microsoft partnera godine u Srbiji", izjavio je ovim povodom Željko Vujinović, generalni direktor kompanije Microsoft za Srbiju i Crnu Goru.

"Microsoft Partner of the Year" predstavlja veliko priznanje partnerima na globalnom nivou, prvenstveno onima koji su postigli vanserijske rezultate u razvoju i implementaciji Microsoft rešenja tokom protekle godine. Ova nagrada oslikava izuzetnu saradnju sa Microsoft kancelarijom, s posebnim naglaskom na podsticanje inovacija, uticaj na poslovnu efikasnost, privlačenje novih klijenata i zadovoljstvo aktuelnih korisnika usluga.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.