AAA

OMS | 14.06.2017 10:50

Aqualab Plus je novi partner Lyoness-a u Srbiji

Aqualab Plus, jedna od vodećih ustanova za specijalizovanu laboratorijsku dijagnostiku u Srbiji, nova je partnerska firma Lyoness shopping zajednice. Ova saradnja znači da Lyoness članovi mogu da ostvare značajne prednosti na dijagnostičke testove u svim Aqualab Plus centrima širom zemlje. Lista renomiranih Lyoness partnera sve više raste. Od kraja maja Lyoness članovi mogu da koriste svoju Cashback karticu u više od 20 Aqualab Plus centara u Srbiji i štede novac na uradjenim laboratorijskim testovima. "Aqualab Plus je jedna od najvećih i najvažnijih dijagnostičkih ustanova  u Srbiji. Takav renomirani partner iz zdravstvenog sektora je značajan partner naše shopping zajednice" kaže Vladan Bućković, generalni direktor Lyoness d.o.o. Beograd.

Kao deo ove saradnje korisnici Cashback kartice će uživati u ekskluzivnim prednostima u svim Aqualab Plus laboratorijama u Srbiji: Za sve uradjene laboratorijske testove dobiće 3% Cashback I 2,5 SP.

O Aqualab Plus laboratorijama
Aqualab Plus ima preko 20 dijagnostičkih laboratorija širom Srbije i nudi biohemijske, genetske, mikrobiološke I histopatološke analize, kao i metaboličke, onkološke, imunološke i testove na druge retke bolesti. Osim toga, dopunske medicinske analize koje se mogu uraditi u Aqualab Plus centrima omogućuju posetiocima da otkriju da li imaju alergiju ili intoleranciju na hranu. Zahvaljujući prijatnoj atmosferi, kvalifikovanom osoblju i vrhunskoj opremi Aqualab Plus laboratorije imaju odličnu reputaciju i na međunarodnom nivou.

O kompaniji Lyoness
Lyoness grupa je podelila svoje aktivnosti na nekoliko poslovnih područja. Jedna od Lyoness ciljnih grupa su potrošači koji žela da uštede novac (Cashback i Shopping Points) širom sveta kupujući u prodavnicama Casback karticom ili online. Programi Cashback Solutions namenjeni su kompanijama koje su zainteresovane za međunarodni multisektorski Program lojalnosti. Lyconet ciljna grupa obuhvata nezavisne preduzetnike koji žele da uspostave sopstvenu kupovnu zajednicu. Lyoness je trenutno aktivan u 47 zemalja na svim kontinentima. Sedam miliona članova uživa u Lyoness prednostima u oko 75.000 partnerskih firmi širom sveta. Više na www.lyoness.com.


Kontakt:
Vladan Buckovic
Generalni director
Lyoness d.o.o. Beograd    
Tel.: +381 11 6557735
Email: vladan.buckovic@lyoness.rs


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.