AAA

OMS | 06.07.2017 12:40

Rok za slanje prijava za konkurs Ideja za bolje sutra produžen do 17. jula

Zbog velikog interesovanja, organizatori konkursa "Ideja za bolje sutra" doneli su odluku da produže rok za dostavljanje prijava do ponedeljka, 17. jula, do 12 časova. Na taj način će svi oni koji smatraju da njihova ideja može da doprinese poboljšanju imidža Srbije u inostranstvu i unapredjenju njenog izvoznog potencijala imati dodatno vremena da prikupe svu neophodnu dokumentaciju i da popune prijavni formular.

Treće izdanje konkursa "Ideja za bolje sutra", čiji je cilj da doprinese razvoju socijalnog preduzetništva u Srbiji, sprovode Fondacija "Ana i Vlade Divac", UniCredit fondacija, UniCredit Banka i Smart kolektiv, a ukupan iznos bespovratnih sredstava koji se kroz njega dodeljuje je 40.000 evra.

Na konkursu mogu da učestvuju pravna lica koja deluju po principima socijalnog preduzetništva, kao što su male zadruge, udruženja gradjana, društva sa ograničenom odgovornošću, zanatske radionice, poljoprivredna gazdinstva, kao i preduzeća koja proizvode dobra ili pružaju usluge na tržištu. Pored toga, važno je da svi oni koji se prijave na konkurs pokažu da se u osnovi njihove delatnosti nalazi snažna motivacija da doprinesu pozitivnim promenama u društvu.

Konkurs "Ideja za bolje sutra" je organizovan u nekoliko faza, a trajaće ukupno 10 meseci. U prvoj fazi, koja je produžena do 17. jula, navedene kategorije će moći da prijave svoje ideje od koji će izabrati kandidate koji su predložili najbolje ideje, sa kojima će stručnjaci raditi na razvoju biznis planova. Nakon izrade i ocene biznis planova, tokom treće faze, stručna komisija će na osnovu ustanovljene socijalne komponente, inovativnosti predloženih ideja, preduzetničkog duha i održivosti projekta, izabrati od 5 do 7 najboljih ideja.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.