AAA

OMS | 07.07.2017 15:25

Letnja stručna praksa u Crédit Agricole Srbija

Crédit Agricole Srbija i ove godine organizuje letnju praksu sa ciljem da motiviše ambiciozne pojedince u sticanju prvih iskustava u oblasti bankarstva. Program je namenjen diplomcima i studentima fakulteta i viših škola, pre svega Ekonomskog, Pravnog, Poljoprivrednog, Elektrotehničkog fakulteta, Fakulteta organizacionih nauka i Fakulteta tehničkih nauka, zatim  studentima Viših poslovnih i  Viših ekonomskih škola.

Kandidati čije prijave budu prihvaćene imaće mogućnost da, u periodu od dva meseca tokom leta, steknu svoja prva poslovna iskustva i znanja u Crédit Agricole Srbija, a za najbolje postoji mogućnost daljeg angažovanja u banci.

Svi zainteresovani mogu, najkasnije do 15. jula 2017. godine, poslati svoju biografiju na mejl adresu posao@creditagricole.rs sa naznakom za praksu.

Crédit Agricole Srbija čini tim od preko 1.000 visokostručnih zaposlenih koji pružaju sve vrste usluga kako za stanovništvo, tako i za privredu. Banka posluje kroz mrežu od 80 filijala, u svim većim gradovima Srbije, sa namerom da svoju mrežu i dalje proširuje i unapredjuje.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.