AAA

OMS | 08.08.2017 11:45

METRO Srbija dobitnik prestižnog Disney priznanja

METRO Srbija dobitnik je prestižnog Disney priznanja za prezentaciju i asortiman u prodaji školskog programa Back to school, drugu godinu za redom. Predstavnici najomiljenije kompanije na svetu ocenili su METRO realizaciju tokom 2016. godine kao još bolju i atraktivniju u odnosu na prethodnu godinu.

U oštroj konkurenciji, među mnogobrojnim zvanicama iz različitih kompanija, koje su u Beogradu okupili predstavnici Disney kancelarije iz Mađarske, bile su i predstavnice METRO Srbija Aleksandra Bandulaja i Tanja Živić.

METRO i ove sezone nudi bogat asortiman za srećan povratak u školu. Kompanija je pripremila i posebno iznenađenje za ljubitelje Disney junaka, i ponudila đacima specijalan izbor školske opreme iz ove vesele kolekcije.

Sveobuhvatnu ponudu Srećna nova godina školska, možete pogledati na https://catalogues.metro-group.com/metro-katalog/skola/page/1

***

Metro Cash & Carry Srbija deo je vodeće međunarodne METROAG kompanije (www.metroag.de), specijalizovane za veleprodaju i maloprodaju prehrambenih proizvoda. METRO Wholesale & Food Specialist AG posluje u 35 zemalja i zapošljava više od 150.000 ljudi širom sveta. Sa svojim prodajnim brendovima METRO/MAKRO Cash & Carry i Real, kao i uslugama isporuke i inicijativama za digitalnu transformaciju, METRO postavlja standarde za budućnost: fokus na korisnike, digitalna rešenja i održive poslovne modele.

Kompanija posluje na tržištu Srbije od 2005. godine, a danas nas možete posetiti u Beogradu (Krnjača, Zemun i Vidikovac), Nišu, Kragujevcu, Požarevcu, Šapcu, Novom Sadu i na Paliću (www.metro.rs).

Kao podrška biznisu i profesionalcima u oblasti ugostiteljstva, 2012. godine otvoren je jedinstveni i najmoderniji HoReCa Centar u Srbiji, na Vidikovcu (Beograd), koji služi za edukaciju i obuku ugostitelja  (https://www.metro.rs/informacije/horeca-centar-beograd).

METRO danas zapošljava više od 1000 posvećenih i iskusnih profesionalaca u oblastima nabavke, prodaje, logistike, odnosa sa kupcima, komercijale, dostave robe i dr.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.