AAA

OMS | 08.09.2017 14:05

Crédit Agricole Srbija predstavlja jesenju akciju na Šumadijskom sajmu poljoprivrede

Na 14. Šumadijskom sajmu poljoprivrede, koji se održava od 7. do 10. septembra 2017. godine u Kragujevcu, Crédit Agricole Srbija će predstaviti svoju najnoviju ponudu finansijskih proizvoda namenjenih poljoprivrednom sektoru kao i specijalnu jesenju akciju Agro GrandPrix kartice.

Ovom prilikom, Crédit Agricole Srbija predstaviće specijalnu akciju osmišljenu da poljoprivednicima pruži finansijsku podršku za jesenje radove. Banka će tokom spetembra odobravati AgroGrandPrix kreditnu karticu za plaćanje repromaterijala na rate bez kamate, bez troškova održavanja kreditne partije i bez troškova kamate na revolving.

AgroGrandPrix je kreditna karica koja omogućava poljoprivrednim gazdinstvima kupovinu repromaterijala na 6 ili 12 rata bez kamate. Svi iznosi od 6.000 do 11.999 dinara se automatski dele na 6 mesečnih rata, dok se iznosi od 12.000 dinara i više dele na 12 rata. Ukoliko se rate izmiruju do 10. u mesecu nema troškova kamate, a za transakcije sa odloženim plaćanjem se obračunava jednokratna provizija od 5% prilikom transakcije.

Predstavnici Banke biće na raspolaganju za sva pitanja i konsultacije na štandu u Hali 1 Šumadija sajma  kao i kod partnera-dilera poljoprivredne mehanizacije.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke
)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.