AAA

OMS | 11.09.2017 11:45

Bogatić i EDB Šabac grade dalekovod

"Zahvalјujući dobroj saradnji sa Elektrodistribucijom Šabac u ovoj godini se  realizuju projekti vredni oko 16 miliona dinara,  a radi se o izgradnji trafo stanice u Klenju, rekonstrukciji niskonaponske mreže u  Uzveću i Belotiću i izmeštanju dalekovoda u Crnoj Bari", rečeno je u Opštini Bogatić.

U Opštini su naveli da je sa Elektrodistribucijom Šabac dogovorena izgradnja novog dalekovoda koji će jaču struju i redovno snabdevanje obezbediti potrošačima u najvećem selu Badovincima.

"U Badovincima ima više od pet hilјada potrošača i problema u napajanju sa postojećeg dalekovoda i niskonaponske mreže, pa su česti nestanci struje. Ovim projektom se Badovinci  odvajaju sa stare mreže i praktično dobijaju svoj dalekovod. Pripreme za sprovođenje ovog značajnog projekta su počele. Rade se projektna dokumentacija i urbanistički projekati za terene kojima će se trasirati budući dalekovod pošto dosad nisu „pokriveni“ prostornim planom opštine Bogatić, planom generalne regulacije i ostalim planskim dokumentima", rekao je Nenad Beserovac, predsednik Opštine Bogatić.

Vrednost ove investicije premašuje 30 miliona dinara i biće realizovana  u narednoj godini.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.