AAA

OMS | 20.11.2017 14:30

KOMeCENTAR - Digitalna ekspozitura Komercijalne banke


Digitalna ekspozitura Komercijalne banke KOMeCENTAR, omogućava klijentima da on-line, bez odlaska u banku i čekanja u redu, podnesu zahtev za odredjeni proizvod ili uslugu (Kombank tekuće račune, dozvoljeni minus ili karticu sa odloženim plaćanjem). Ova usluga uskladjena je sa tehnološkim inovacijama i modernim trendovima u svetu.

KOMeCENTAR ekspozituri mogu da pristupe i korisnici koji nisu klijenti Komercijalne banke, a žele da otvore račun. Podnošenjem zahteva na WEB stranici Banke, u nekoliko brzih i jednostavnih koraka i uz podršku zaposlenih u digitalnoj ekspozituri, postaju klijenti Komercijalne banke, nakon čega mogu da koriste sve usluge digitalne ekspoziture.

Nakon podnošenja zahteva za odredjeni proizvod/uslugu, potrebno je da korisnik izabere način na koji želi da potpiše dokumentaciju. Može se odlučiti za najbližu ekspozituru, kurirsku službu (bez dodatnih troškova) ili digitalno potpisivanje, ukoliko poseduje kvalifikovani sertifikat za elektronski potpis.

Ukoliko je potrebna pomoć za elektronsko podnošenje zahteva, na raspolaganju su zaposleni u digitalnoj ekspozituri, radnim danima 9-21 čas i subotom 9-16 časova. Komunikacija je moguća telefonom preko broja 19939 sa svih mreža fiksne i mobilne telefonije, putem e-maila komecentar@kombank.com, chata ili video razgovora.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.