AAA

OMS | 05.02.2018 13:25

UniCredit Banka predstavila mobilno bankarstvo za mala i srednja preduzeća

UniCredit Banka je kreirala aplikaciju za mobilno bankarstvo namenjenu malim i srednjim preduzećima (MSP), tako da sada i ovaj segment klijenata uvek ima svoju banku na dohvat ruke. Dizajn "mBiznis" aplikacije je vizuelno prilagodjen korisnicima, i sa jednostavnom navigacijom pruža brži  pristup svim informacijama, plaćanjima i brojnim funkcionalnostima koje se odnose na preduzeća. "mBiznis" aplikacija, jedna od najsavremenijih na srpskom bankarskom tržištu, korisnicima je dostupna besplatno na Apple store-u i Google play-u.

Pored toga što se "mBiznis" aplikacija aktivira u samo tri koraka, njoj se može pristupiti i  uz pomoć otiska prsta (ukoliko to dozvoljava mobilni uredjaj na kojem se koristi). Takodje, zahvaljujući opciji Brze provere, klijent može da ima uvid u stanje i promet po svim računima, kao i pregled svih platnih kartica bez prijave na samu aplikaciju. Ova aplikacija omogućava i skeniranje naloga za prenos, što ne samo da značajno štedi vreme, već i smanjuje mogućnost greške prilikom ručnog unosa cifara, kao i mogućnost potpisivanja naloga otiskom prsta. Uz pomoć "mBiznis" aplikacije klijenti mogu lako da pronađu najbliži bankomat i ekspozituru UniCredit Banke, kao i da pristupe svim aktuelnim kampanjama.

UniCredit je među prvim bankama na domaćem tržištu, još 2012. godine, predstavila aplikaciju za mobilno bankarstvo, a i sada je među prvima koja je aplikaciju prilagodila potrebama malih i srednjih preduzeća. Ovo je samo još jedan korak na putu da se svim klijentima obezbedi neponovljivo iskustvo koje pruža mobilno bankarstvo, uz dalji rad na unapređenjima aplikacije i njenih funkcionalnosti.

UniCredit je jednostavna i uspešna panevropska poslovna banka sa korporativnim i investicionim bankarstvom potpuno posvećenim klijentima, koja širokoj bazi od 25 miliona klijenata pruža jedinstvenu mrežu u zapadnoj, centralnoj i istočnoj Evropi. UniCredit omogućava lokalnu ekspertizu, ali i medjunarodni opseg i prati i podržava svoje klijente globalno, obezbedjujući im nenadmašan pristup vodećim bankama članicama Grupe na 14 ključnih tržišta, ali i u 18 zemalja širom sveta. UniCreditova evropska bankarska mreža obuhvata Italiju, Nemačku, Austriju, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Češku Republiku, Madjarsku, Rumuniju, Rusiju, Srbiju, Slovačku, Sloveniju i Tursku.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.