AAA

OMS | 08.03.2018 15:25

Crédit Agricole banka na sajmu zapošljavanja u Novom Sadu

Crédit Agricole Srbija učestvuje na Sajmu zapošljavanja 9. marta 2018. godine i na Sajmu obrazovanja Putokazi koji se održava od 8. do 10. marta 2018. godine na Novosadskom sajmu u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje.

Na Novosadskom sajmu zapošljavanja Crédit Agricole će predstaviti svim učesnicima svoju ponudu otvorenih pozicija. Osim kandidata potrebnih za rad u prodaji, Banka traži i mlade visoko obrazovane ljude sa ili bez iskustva koji bi se pridružili Crédit Agricole timu gde mogu da dobiju stručnu praksu u različitim segmentima banke ili angažovanje u skladu sa trenutnim potrebama banke.

Kroz Digital Talent Program Crédit Agricole banka kontinuirano traži mlade i proaktivne kandidate koji su spremni da uče i da se usavršavaju u finansijama i bankarstvu, sa akcentom na uslugama i proizvodima koji se baziraju na novim tehnologijama. Digitalna revolucija je uobličila sve vrste poslovanja i značajno uticala na organizacionu strukturu i na zapošljavanje. Iz tog razloga, Crédit Agricole traži nove ljude koji će razumeti potrebe tehnički i digitalno orijentisanih klijenata i pružiti im vrhunsku uslugu.

Crédit Agricole je francuska banka koja u Srbiji zapošljava preko 900 službenika prvenstveno  ekonomske, ali i mnogih drugih struka neophodnih za dobro funkcionisanje jednog velikog poslovnog sistema. CA Banka u Srbiji posluje u 80 filijala i ima sedište u Novom Sadu i u Beogradu.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)
KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.