AAA

OMS | 10.09.2018 14:35 > 10.09 15:01

Komercijalna banka – najveća domaća banka na Kosovu i Metohiji

„Komercijalna banka je jedina domaća banka koja pruža usluge u celoj južnoj pokrajini, a naša filijala u Kosovskoj Mitrovici omogućava pristup svim finansijskim uslugama srpskom stanovništvu, domaćim kompanijama i javnom sektoru. Filijala u Kosovskoj Mitrovici ima devet ekspozitura na celoj teritoriji Kosova i Metohije i više od 33.000 klijenata“, rekao je na Forumu privrednika u Leposaviću dr Vladimir Medan, predsednik Izvršnog odbora Komercijalna banke.

On je podsetio učesnike foruma da Komercijalna banka na Kosovu i Metohiji beleži 22 godine sigurnosti i efikasnog poslovanja u skladu sa najvišim evropskim standardima. Filijala u Kosovskoj Mitrovici ima potpunu saradnju sa svih deset srpskih opština u AP KiM.

„Napominjem da smo jedina domaća banka koja još od 2007. godine ima UNMIK licencu za bankarsko poslovanje“, istakao je dr Medan.

On je učesnike Foruma privrednika u Leposaviću podsetio da je cilj Komercijalne banke da postane savršen spoj tradicionalne banke i digitalne banke sa modernim tehnologijama i da najveća domaća banka ostaje verna starom imidžu: sigurnost, stabilnost, poverenje i pouzdanost.

„Komercijalna banka je sada među vodećim inovatorima na bankarskom tržištu u regionu. Nedavno smo razvili nove tekuće račune: Start, Aktiv, Klasik i Premijum sa inovativnim bankarskim proizvodima i nizom dodatnih pogodnosti. Uveli smo i jednostavno, sigurno i brzo obavljanje svih finansijskih transakcija, bilo gde i bilo kada preko mobilnog telefona. Među liderima smo i u kartičarstvu, a samo naša Filijala u Kosovskoj Mitrovici je izdala više od 26.000 kartica. Uz to, jedina smo banka na KiM koja ima dvovalutnu isplatu na svojim bankomatima“, zaključio je dr Vladimir Medan.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.