AAA

PREGLED-OMS | 20.03.2019 12:20 > 20.03 12:20

Vulkan: Priča o velikoj i grešnoj ljubavi - U čarobnoj noći

Roman Eloize Džejms "U čarobnoj noći" ubediće vas da verujete u ljubav i čuda. U pitanju je druga knjiga iz čuvenog serijala "Desperate Duchesses" i donosi neponovljivu priču o velikoj, grešnoj ljubavi.

Ljubitelji istorijskih romansi mogu da pročitaju dodatna poglavlja na autorkinom veb-sajtu, napisana upravo kao zahvalnost svim vernim i redovnim čitaocima.

Kada je te čarobne noći ledi Perdita Selbi, porodici i prijateljima poznatija kao Popi, upoznala vojvodu Flečera, znala je da je on njena srodna duša i čovek kog će zauvek voleti. Ovaj veoma privlačan muškarac bio je savršen izbor za izuzetno lepu i naivnu Engleskinju, a njihovo venčanje bilo je kao iz bajke.

Četiri godine kasnije, Popi i vojvoda postali su najpoznatiji par u gradu, ali blistava fasada njihovog savršenog braka krije neprijatnu tajnu – nestalo je strasti. Medjutim, vojvoda ne želi da izgubi ženu za kojom i dalje žudi. Rešen da je ponovo osvoji i podseti na vrele dane njihove ljubavi, moraće da pronadje način i ponovo je zavede.

Eloiza Džejms čije je pravo ime Meri Blaj, rodjena je 1962. godine u Minesoti. Vanredni je profesor engleske književnosti na Univerzitetu u Fordhamu.

Potiče iz porodice književnika, a još kao studentkinja počela je da piše i objavljuje. Vulkan izdavaštvo  objavilo je mnogobrojne naslove ove autorke medju kojima su "Srce puno ljubavi", "Četiri noći sa vojvodom", "Sedam minuta u raju", "Zabranjena zadovoljstva" i druge.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.