AAA

PREGLED-OMS | 16.04.2019 15:50 > 16.04 15:50

Završena književna turneja Bogdana Stevanovića Blogdana

Tokom književne turmeje, autor Vulkan izdavaštva Bogdan Stevanović Blogdan predstavio je novu knjigu "Sa druge strane obloga" čitalačkoj publici širom Srbije. Promocija nove knjige održana je u Vulkan knjižarama u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, kao i u bibliotetekama u Bačkoj Palanci, Kikindi i Kostolcu. Ljubitelji pisane reči imali su jedinstvenu priliku da porazgovaraju sa Bogdanom, razmene ideje i podele iskustva. Oduševljeni i puni utisaka, otišli su svojim kućama bogatiji za nova saznanja i otkriće šta se nalazi sa druge strane obloga od mastila.

Knjiga koja otkriva moć reči, "Sa druge strane obloga", pisana je u dva dela, a čitalac bira da li će je čitati od početka ili od kraja jer je kraj zapravo novi početak. Poglavlje "Obloge" sadrži priče u kojima Bogdan daje portret vremena u kom živimo, suočavajući nas sa svim onim pred čim zatvaramo oči i stežemo srce. Poglavlje "Rane" sadrži priče u kojima je promenjena perspektiva pripovedanja, pa sada priče pričaju ne samo junaci već i predmeti – što posebno doprinosi atmosferičnosti. Mnoge priče prate ilustracije i citati.

Izabravši ime Blogdan, od decembra 2014. godine autor Bogdan Stevanović piše istoimeni blog koji je za dve godine okupio više od 100.000 pratilaca. Njegove priče sa bloga prenosili su vodeći onlajn i štampani mediji u zemlji i regionu. Pored najveće strasti, pisanja, bavi se i humanitarnim radom. Autor je projekta "Svet dostupan svima", osnovanog sa ciljem pružanja informacija o turističkim destinacijama osobama koje koriste invalidska kolica. Jedan je od osnivača humanitarnog pokreta "Pokaži malo da ti je stalo".


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.