AAA

PREGLED-OMS | 09.07.2019 13:00 > 09.07 13:00

Vulkan: Priča o moćnim kraljevstvima i borbi za vlast - Vuk

Mračne zavere, samouvereni likovi i mnogo napetih borbi čine roman Vuk posebnim i uzbudljivim. U pitanju je prva knjiga čuvenog serijala Pod nebom Severa, koju potpisuje mladi autor Leo Karu.

Ukoliko ste ljubitelji priča o moćnim kraljevstvima i borbi za vlast, roman Vuk pročitaćete u jednom dahu. Inspiraciju za knjigu koja obiluje bogatim opisima heroizma i slave autor pronalazi u ekspedicijama u polarne krajeve.

Severno od Crne reke prostire se zemlja bogata šumama i planinama, u kojoj živi drevna rasa. Njihovi životi mere se vekovima. Pogledom ulivaju strah u kosti, a neprijatelj umire s njihovim imenom na usnama: Anakimi.

Na drugoj obali reke prostire se zemlja Južnjaka, koji žive za trenutak, željni bogatstva i moći. Iako njihova veština nije dorasla bezgraničnoj ambiciji, Južnjaci će se upustiti u pohod na Crno kraljevstvo.

Kada dve sasvim različite rase ožive vekovnu mržnju i strah, nasilje i smrt zavladaće zemljom pod Severnim nebom. U vrtlogu bezumnog rata suprotstavljene vodje vodiće svoj narod do pobede. U borbi za kraljevstvo i goli život niko neće biti poštedjen. Kako će se ovaj sukob završiti, saznajte u romanu Vuk.

Autor Leo Karu ima dvadeset šest godina, diplomirao je na Kembridžu biološku antropologiju, a sada studira medicinu. Osim pisanja, strast mu je i istraživanje, zbog čega je godinu dana proveo na Arktiku, gde je radio kao vodič, za šta je prošao posebnu obuku.

Iako Vulkan izdavaštvo prvi put objavljuje delo ovog autora, u bogatoj ponudi žanrovski ražličitih izdanja možete pronaći naslove sa sličnom tematikom, medju kojima su "Peto godišnje doba" N. K. Džemisin, "Obećanje krvi" Brajana Maklelana i "Besmrtni" Ketrin M. Valente.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.