AAA

PREGLED-OMS | 12.07.2019 12:35 > 12.07 12:35

Vulkan: Najlepše bajke za najmladje čitaoce

Zakoračite u magični svet bajki čuvene braće Grim i Hansa Kristijana Andersena, najpoznatijih pisaca za decu. Divno ilustrovane Najlepše bajke očaraće srca svih mališana i obogatiti najlepše godine njihovog detinjstva.

Albert Ajnštajn je davno rekao: Ako želite da vaše dete bude pametno, čitajte mu bajke. A ako želite da bude još pametnije, čitajte mu još bajki.

Najlepše bajke Hansa Kristijana Andersena i braće Grim sadrže po osam raskošno ilustrovanih klasika dečje književnosti. Uz njih će deca od ranog uzrasta razvijati čitalačke navike i postati pravi knjigoljupci. Očarani likovima, iznova i iznova će se vraćati ovim pričama. Čitajući ih, mališani će spoznati prave životne vrednosti, ali i poželeti da svet učine boljim mestom.

Knjige su namenjene deci starijoj od tri godine, a može ih čitati svako ko voli čarobni svet mašte. Obogaćene magičnim ilustracijama, pogodne su za čitanje pred spavanje, kao i za prve susrete najmladjih sa knjigom. Najlepše bajke, ali i veliki izbor ostalih naslova za decu možete potražiti u Vulkančiću.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.