AAA

PREGLED-OMS | 17.09.2019 12:30 > 17.09 12:40

Vulkan: Planeta muškaraca

Džon Grej i Ardžuna Ardag, autori svetskog bestselera Muškarci su sa Marsa, žene su sa Venere, u knjizi Planeta muškaraca predstavljaju dvanaest osobina nove muškosti.
Svako poglavlje nudi živopisni portret kvaliteta, prikazuje izazove sa kojima se muškarci danas suočavaju, pomaže im da dostignu svoj pun potencijal i predlaže desetine načina za razvoj svakog kvaliteta.

Tokom pisanja knjige Planeta muškaraca, autori su se oslanjali pre svega na sopstveno iskustvo, ali i na različite studije. Čitajući, otkrićete svoju svrhu i misiju. Ovaj priručnik pomoći će vam da se povežete sa sopstvenim osećanjima i da živite život u skladu sa svojim bićem, poštujući sve obaveze koje život donosi.
Planeta muškaraca je vrsta mape za podršku svakom čoveku koji želi da otkrije za šta je stvoren i da u skladu s tim živi. Autori nisu zaboravili ni na nežniji pol, pa ima odeljaka u kojima se daju saveti damama kako da prepoznaju dobrog i pouzdanog muškarca, kao i da sopstvenog partnera podrže na najbolji način.

Dr Džon Grej je američki bračni savetnik i predavač. Autor je velikog broja knjiga koje su postigle medjunarodni uspeh. Planetu muškaraca napisao je u saradnji sa Ardžunom Ardagom, motivacionim govornikom koji iza sebe ima devet knjiga.
Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.