AAA

PREGLED-OMS | 23.09.2019 12:55 > 23.09 12:55

Vulkan: Priča o večnoj ljubavi - Nebo boje meda

Jedna nezaboravna poseta Crnoj Gori inspirisala je autorku Rouz Aleksander da napiše dirljiv, emotivni roman Nebo boje meda. Priču o ljubavi koja traja večno, za koju vreme ne postoji. Ljubavi koja vraća nadu i podseća nas da uvek možemo da krenemo iz početka.

Kada sve u životu glavne junakinje Sofi Tejlor krene naopako, postoji samo jedno rešenje: da pobegne što dalje i započne novi život. Nema boljeg leka od tirkiznog mora i krševitih planina, pa na nagovor najbolje drugarice, odlazi u Crnu Goru.

Ubrzo Sofi će se naći u napuštenoj oronuloj kući u Kotorskom zalivu, koju će odmah poželeti da kupi. Okružena starim nameštajem prethodnih stanara, postaje opsednuta pričom o mladom zaljubljenom paru i pismima koje je pronašla u fioci noćnog stočića.

Pismima koja govore o velikoj ljubavi, ali su obavijena velom misterije, kojoj Sofi ne može da odoli. Opijena lepotom Crne Gore i sunčanim danima provedenim u zalivu, počinje da nazire svetlo na kraju tunela. Njen život konačno poprima miran oblik, sve dok jednog dana prošlost ne zakuca na vrata…

Nebo boje meda, u izdanju Vulkan izdavaštva osvojiće vas već na prvim stranicama. Autorka ove neverovatne ljubavne priče Rouz Aleksander, oprobala se u više profesija. Radila je kao TV producentkinja, urednica, dopisnica za razne novine i časopise među kojima je i Gardijan, profesorka engleskog jezika u srednjoj školi, čak i dizajnerka enterijera. Pisanje romana predstavlja ostvarenje Rouzinog sna iz detinjstva.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.