AAA

PREGLED-OMS | 19.11.2019 10:20 > 19.11 10:20

Vulkan: Potpisivanje knjige 100 Sizifovih pravopisnih pravila Bojana Jokanovića u Novom Sadu

Pozivamo sve borce za pravopis da nam se pridruže na potpisivanju knjige Bojana Jokanovića 100 Sizifovih pravopisnih pravila u subotu 23. novembra u tržnom centru Promenada (Bulevar Oslobodjenja 119) u Novom Sadu sa početkom od 12 sati.

Prisutni će biti u prilici da upoznaju autora, popričaju sa njim, pa čak i dobiju ilustraciju po želji.

Knjiga 100 Sizifovih pravopisnih pravila i edukativne karte Sizifova pravopisna pravila bile su najprodavanije na ovogodišnjem Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga. Teolog i ilustrator Bojan Jokanović približio je pravopisna pravila mališanima, ali i starijim generacijama, na zabavan i jednostavan način. Uz knjigu i kartice ne samo da ćete rešiti sve jezičke nedoumice već ćete postati pravi eksperti u poznavanju pravopisa.

Gde god da se pojavi, autor Bojan Jokanović izaziva veliko interesovanje javnosti. Kako kaže, mnogo ljubavi, znanja i truda uložio je u borbu za pravopis srpskog jezika. Za postignut uspeh skromno kaže da su zaslužni svi oni koji su prepoznali njegovu ljubav i istinsku borbu. Jokanovićev rad na društvenim mrežama prati više od osamdeset hiljada ljudi.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.