AAA

PREGLED-OMS | 21.11.2019 11:25 > 21.11 11:25

Vulkan: Istočnjačka filozofija i mudrost u knjizi 'Niko nije savršen'

Istinska sloboda je kada ne strepiš zbog nesavršenosti, poručuje Hemin Sunim knjigom Niko nije savršen. Istočnjačka filozofija i mudrost pretočene u divno i pitko štivo pomogle su milionima ljudi širom sveta da prihvate činjenicu da savršenstvo ne postoji i da mu ne treba opsesivno težiti. Knjiga sadrži mnoštvo autobiografskih elemenata, koji daju posebnu notu napisanom.

Sigurno vam se dogadjalo da se svojski trudite da nešto postignete, a kada u tome uspete, ipak niste zadovoljni. Smatrate da je sve moglo da se obavi bolje. Nastavljate tako da radite i razmišljate i često bivate razočarani. Stalno težite savršenstvu koje vam nekako uvek izmakne. Postavlja se pitanje da li ono uopšte postoji i da li vam je zaista neophodno?

Uz knjigu 'Niko nije savršen' zavolećete i prihvatićete sebe sa svim svojim manama i vrlinama i postaćete srećniji i zadovoljniji. Volećete više i sebe i druge. Zbirka životnih mudrosti pomoći će vam da prihvatite svoje savršene nesavršenosti i počnete da uživate u životu jer to zaslužujete i dugujete sebi.

Autor knjige koja je pomogla ljudima širom sveta, Hemin Sunim, budistički je monah, rodjen u Koreji. Doselio se u Sjedinjene Američke Države da studira film, ali nekako se obreo u religiji. Školovao sa na Berkliju, Harvardu i Prinstonu i prvi je korejski monah koji je podučavao religiju na nekom američkom koledžu.

Živi na relaciji Njujork – Južna Koreja. Ima više od milion pratilaca na Tviteru i Fejsbuku, a njegova najpoznatija knjiga "Uspori i videćeš čudo života" prodata je u više od tri miliona primeraka i za sada prevedena na dvadeset devet jezika.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.