AAA

PREGLED-OMS | 10.01.2020 12:10 > 10.01 12:10

Vulkan: Hrabra i neustrašiva - Devojčica sa srcem zmaja

Ukoliko ste voleli slatku, neodoljivu fantaziju "Zmaj sa čokoladnim srcem", oduševiće vas nastavak poznatog bestseler romana koji nosi naziv "Devojčica sa srcem zmaja".

Duhovito napisana, topla, uzbudljiva priča otkriva nastavak neobične avanture i upoznaje nas sa živopisnim, zanimljivim karakterima glavnih junaka. Knjiga je namenjena kako mladjim, tako i starijim školarcima, a u njoj će uživati i svi ljubitelji zmajeva i tople čokolade!

Glavna junakinja Silke oduvek je znala da priča divne priče. Toliko divne da je samo godinu dana nakon što je došla u Zmajograd kao siroče bez prebijene pare uspela da se zaposli kod najuticajnijih čokolatijera u gradu.

Iako Silke voli svoj posao u Čokoladnom srcu, ono što ona zapravo želi najviše na svetu jeste bezbedno mesto koje će biti njen dom. Medjutim, kada ti je najbolji prijatelj devojčica pretvorena u zmaja, nevolje vrebaju iza svakog ćoška... Kad opasna i misteriozna kraljevska porodica Vilin-šume objavi svoju posetu gradu, prestolonaslednica će želeti da unajmi Silke kao špijuna.

Silke ima duboke razloge zašto ne veruje vilenjacima pa njen zadatak neće biti jednostavan kao što misli. Da li će hrabra i neustrašiva devojčica uspeti da sazna vilinsku istinu, a da pritom sačuva svoju tajnu? Odgovor otkrijte u neobičnoj priči "Devojčica sa srcem zmaja", koju ćete pročitati u jednom dahu!

Autorka brojnih avanturističkih romana za decu Stefani Berdžis Samfajr odrasla je u Americi, a danas živi u Velsu sa mužem, takodje piscem, i njihovo dvoje dece. Osim romana za decu, objavila je i nekoliko istorijskih romana za odrasle.

Ljubitelji slatkih fantazija mogu potražiti knjigu Devojčica sa srcem zmaja na sajtu Vulkančića i u svim knjižarama Vulkan.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.