AAA

PREGLED-OMS | 13.01.2020 14:30 > 13.01 14:30

Vulkan: Moć pozitivnog življenja

Dokazano je da pozitivni životni stavovi daju mnogo bolje rezultate nego negativno razmišljanje. Knjiga "Moć pozitivnog življenja" Normana Vinsenta Pila ukazuje da razvijanje entuzijazma poboljšava život i otkriva kako da vam svaki dan bude dobar i ispunjen.

Svrha knjige će biti ispunjena ukoliko posle čitanja pronadjete novi smisao i sreću, čudo, koje je i samom autoru promenilo život.

U knjizi Moć pozitivnog življenja, jedan od osnivača filozofije samopoštovanja i pozitivnog mišljenja Norman Vinsent Pil savetuje kako da primenom dinamičnih i kreativnih načela savladamo teškoće i ostvarimo uspeh.

U svom prepoznatljivom stilu, autor čitaocima daje niz primera iz sopstvenog života i prakse, ilustrujući na najbolji način ono što propoveda. Otkriva da je moć pozitivnog življenja zaista delotvorna ukoliko se primenjuju principi opisani u knjizi. Čitajući ovaj korisni priručnik, zakoračićete u novu etapu života puni entuzijazma i uživati u lepšoj i kvalitetnijoj stvarnosti.

Norman Vinsent Pil rodjen je u Ohaju, a umro je u Njujorku. Autor je četrdeset šest knjiga, a medju njima i svetskih bestselera "Moć pozitivnog mišljenja", "Moć pozitivnog življenja" i "Moć kreativnog mišljenja". Poznate knjige čuvenog autora ljubitelji popularne psihologije mogu pronaći u svim Vulkan knjižarama.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.