AAA

PREGLED-OMS | 07.02.2020 12:20 > 07.02 12:20

Vulkan: Odredište - Planeta Zemlja i Odredište - Svemir

Uz knjige Vulkančića  Odredište: Planeta Zemlja i Odredište: Svemir otisnite se na fantastična putovanja u kojima ćete uživati. Na lak i zabavan način saznajte zanimljive činjenice o planeti na kojoj živimo i dalekom svemiru, a potom istražite veliki dvostrani poster koji dobijate uz obe knjige.

Pripremite se za najveću avanturu u životu – istraživanje planete Zemlje i svemira! Popnite se na najviše planine, uronite u najdublje okeane i doživite najekstremnije vremenske prilike. Na ovom putovanju naučićete kako funkcioniše kruženje vode u prirodi, zašto nastaju cunamiji i šta pokreće zemljotrese.

Saznaćete šta sve ugrožava našu lepu planetu – i šta možemo da učinimo da je spasemo. Kada upoznate planetu na kojoj živimo, ukrcajte se u svemirsku letelicu i poletite u uzbudljivu vožnju kroz Sunčev sistem, ali i dalje od toga, u udaljene galaksije.

Saznajte više o nauci koja objašnjava zvezde, planete, meteore i komete. Takodje, otkrićete više o istoriji svemira i poreklu Zemlje.

Obe knjige su edukativne. Namenjene su deci starijoj od osam godina, ali i svim pravim avanturistima! Mnoštvo zanimljivih podataka prate ilustracije koje verno dočaravaju priču. A veliki dvostrani poster koji knjige sadrže učiniće neverovatno putovanje još zanimljivijim.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.