AAA

PREGLED-OMS | 14.02.2020 12:10 > 14.02 12:10

Vulkan: Šta ste bili u prethodnom životu

Da li ste nekada osetili kao da ste neko iskustvo već doživeli? Ponavljali su vam se snovi o odredjenom mestu ili vremenu? Ili ste možda već od prvog trenutka osetili neobičnu bliskost s nekim koga ste tek upoznali? Svi takvi doživljaji – i još mnogo toga drugog – zapravo su tragovi prethodnih života.

U knjizi "Šta ste bili u prethodnom životu", čuveni autor Ted Endruz objašnjava kako nam znanje o prošlosti pomaže da spoznamo duhovni smisao u ovom životu.

On otkriva kako da bezbedno i lako istražimo sećanja o prethodnim životima i ta saznanja iskoristimo za duhovni rast i razvoj, za prepoznavanje srodne duše, kao i za sveobuhvatno razumevanje istinske svrhe sopstvenog života.

Ted Endruz bio je posvećen pisac, učenik i predavač na metafizičkim i spiritualnim poljima. Vodio je seminare, simpozijume, radionice i držao govore o brojnim aspektima drevnog misticizma.

Radio je na analizama prošlih života, tumačenju aure, numerologiji, tarotu i kabali, kao metodama za razvoj i podsticanje unutrašnjeg potencijala. Bio je vidovit i stekao je potvrdu o svom duhovnom posredovanju, kao i diplome za osnovne nivoe hipnoze i akupresuru.

Ted se bavio i proučavanjem i upotrebom biljaka na alternativan način. Osim što je objavio veliki broj knjiga, aktivno je doprineo kao autor brojnih tekstova u mnogim časopisima o metafizici. Ljubitelji ezoterije mogu potražiti knjigu Šta ste bili u prethodnom životu u svim Vulkan knjižarama, kao i na sajtu Izdavaštva www.vulkani.rs.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.