AAA

PREGLED-OMS | 13.03.2020 11:25 > 13.03 11:25

Vulkan: Zabava bez kraja - 48 lavirinata iz čuvenih bajki i priča

Na stranicama neverovatno zanimljive knjige 48 lavirinata iz čuvenih bajki i priča čekaju vas zamršeni lavirinti koje treba da rešite. Na tom putu upoznaćete junake i junakinje iz čuvenih bajki i priča. Oni moraju da stignu do svog cilja, a vi ćete im u tome pomoći – prava avantura može da počne!

Knjiga sadrži piši-briši stranice i flomaster, kao i pažljivo odabrane aktivnosti koje podstiču razvoj motoričkih i kognitivnih sposobnosti deteta.

Uz 48 originalnih lavirinata deca će se sjajno zabaviti. Potrebno je mnogo truda da se iz njih izadje, a u tome će im pomoći omiljene princeze i junaci iz poznatih bajki i priča.

Ukoliko se na tom putu izgube ili naidju na poteškoće, dovoljno je da okrenu zadnju stranicu bloka – tu se nalaze sva rešenja.

Flomaster koji se dobije uz knjigu može da se briše, pa igri nema kraja, počinje iznova i iznova! 48 lavirinata iz čuvenih bajki i priča sadrži pet tematskih celina: životinje, princeze, avanture, svet i vuk.

Namenjena je deci starijoj od tri godine i možete je potražiti u obližnjoj Vulkan knjižari ili naručiti putem sajta Vulkančića.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.