AAA

PREGLED-OMS | 24.03.2020 14:05 > 24.03 14:05

Vulkan: Neverovatni popusti na sva dečija izdanja, uz Vulkančić se lepše raste

Zakoračite u čaroban svet knjiga sa svojim mališanima! U toku je velika akcija na sajtu Vulkančića koja traje sve do kraja marta. Odaberite omiljene dečje knjige i na već postojećih 20% popusta na sajtu ostvarite dodatnih 20%! A da bismo vam bar malo olakšali trenutnu situaciju, odabrane naslove ćemo vam dostaviti besplatno, na teritoriji cele Srbije. Na vama je samo da odaberete!

Edicija "Pametna beba" sadrži knjige koje podstiču razvoj govora, kreativnosti, senzornih i motoričkih sposobnosti, sticanje opštih znanja i usvajanje novih reči. Bilo da su u obliku torbice, sa prozorčićima, klizačima ili klasičnog dizajna, mališani će u njima uživati i zavoleti knjigu i čitanje.

Zavirite u zanimljive stranice knjige "Zdravo, dugo!" i upoznajte najrazličitije boje. Da biste saznali gde se kriju mladunci, dovoljno je samo da podignete prozorčiće knjige "Mama kuca i njena beba". Kad upoznate različite vrste životinja, pronadjite skrivene klizače u knjizi "Muu-muu! Hu-hu!" i otkrijte kako se one oglašavaju.

Četvrti naslov iz edicije, "Mekani tigrić i njegovi drugari", sadrži divne ilustracije životinja. Različite teksture na svakoj stranici dodatno će dočarati životinjski svet, a mališani će moći svoje nove ljubimce i da dodirnu.

Sve četiri knjige su edukativnog karaktera. Lepe ilustracije pomoći će deci da se na kreativan način upoznaju sa svetom oko nas i lako nauče nove reči i pojmove.

Takodje za najmladje, izdvajamo i ediciju "Rastemo i učimo". Upoznajte dete sa svetom suprotnosti, oblika, boja i brojeva. Ove zanimljive knjige ne samo da bude kreativnost i radoznalost kod najmladjih čitalaca, već im pomažu da na lak i jednostavan način usvoje mnoštvo novih pojmova, i na taj način, obogate rečnik.

Na stranicama neverovatno zanimljive knjige "48 lavirinata iz čuvenih bajki i priča" decu čekaju zamršeni lavirinti koje treba da reše. Na tom putu upoznaće junake i junakinje iz čuvenih bajki i priča. Knjiga sadrži piši-briši stranice i flomaster, kao i pažljivo odabrane aktivnosti koje podstiču razvoj motoričkih i kognitivnih sposobnosti deteta.

Devojčicama preporučujemo "Moj tajni dnevnik", savršeno mesto na kome će moći da zabeleže sve o sebi, svojim prijateljima, porodici i razmišljanjima. Osim što je pun kvizova i zabavnih aktivnosti, ovaj dnevnik je savršeno mesto za beleženje tajni jer se zaključava ključićem.

Knjiga "Oboj, zalepi, igraj se: Princeze" nudi neverovatnu zabavu. Osmislite i obojte neverovatne scene, upoznajte princeze i postanite deo čudesne avanture. Za dečake smo pripremili slično izdanje,  s tim što su umesto princeza u pitanju dinosauri. Ukoliko ipak više vole igračke, zabavu će pronaći u knjigama "Mali voz" i "Mali traktor". Samo treba da naviju igračkice i zabava iznenađenja može da počne!

Za one malo starije školarce izdvajamo knjigu "Tango za troje" našeg čuvenog dečjeg pisca Slobodana Stanišića. Višestruko nagradjivani roman, zamišljen kao štivo za mlade, odavno je postao pravi bestseler medju čitaocima svih uzrasta.

Glavni junak Strniša Lipić, sklon umetnosti, samog sebe vidi kao buduću zvezdu Holivuda. Ograničen zahtevima porodice i škole, pokušava da nadje svoj put, u čemu ga ometaju mnoge okolnosti, kao što je njegova razarajuća zaljubljiva priroda. Izrazito prisustvo humora, neočekivani zapleti i preokreti, brižljivo nijansirani sporedni likovi, radnja koja se kreće od osmeha do suza, čine da se delo čita s pažnjom, uživanjem, u jednom dahu.

Izbor je veliki, za dečake i devojčice, starije i mlađe – od bojanki preko edukativnih knjižica sa aktivnostima, blokova sa nalepnicama, poznatih priča, pažljivo odabranih bajki ali i romana za decu u izdanju Vulkančića.

Popust, kao i besplatnu isporuku, ostvarujete i kupovinom svih knjiga koje odaberete na sajtu www.vulkani.rs.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.