AAA

PREGLED-OMS | 02.07.2020 10:50 > 02.07 10:53

Novi roman Donata Karizija Kuća glasova u pretprodaji po specijalnoj ceni!


Fanovi Donata Karizija, majstora savremenih trilera, s velikim nestrpljenjem očekuju njegov najnoviji roman Kuća glasova, a mi smo se potrudili da ih dodatno obradujemo!

Od danas, 2. jula, do nedelje, 5. jula, samo na sajtu www.vulkani.rs moći ćete da naručite knjigu i ostvarite specijalni popust 20% + 10% na redovnu cenu!
Roman prati priču Pjetra Gerbera, koji nije običan psiholog. Specijalizovan je za hipnozu, a svi njegovi pacijenti imaju nešto zajedničko: oni su deca. Često poseduju važne informacije, zakopane duboko u svom krhkom sećanju, detalje koji policiji mogu da posluže u istragama. Međutim, kad mu stigne poziv s drugog kraja sveta, od koleginice iz Australije koja mu preporučuje jednog pacijenta, Gerber je zbunjen i nepoverljiv. Jer Hana Hol nije dete, već odrasla žena. Muči je sećanje iz detinjstva, koje možda nije stvarno. Da bi saznala da li je u pitanju istina ili iluzija, Gerber mora da joj pomogne da ponovo pronađe devojčicu koju još čuva u sebi. Devojčicu sa mnogo imena, koja je sa svojom porodicom živela na čarobnom mestu, u kući glasova. Devojčicu od deset godina koja je prisustvovala ubistvu. Ili ga možda nije samo posmatrala. Možda je ubica upravo ona.

Budite brzi i obradujte sebe novim romanom Kuća glasova genijalnog Karizija!

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu. 

(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.