AAA

PREGLED-OMS | 05.08.2020 10:50 > 05.08 11:08

Na radost svih mališana, Cirkus avantura, nova knjiga iz serijala Avanture


U Cirkusu avantura srešćete dobro poznate drugare – Filipa, Dajnu, Lusi En i Džeka, ali i mnoge druge neobične i živopisne likove. Vulkan izdavaštvo je objavilo sedmu knjigu iz čuvenog serijala Avanture, koja će vas podstaći na nezaboravne pustolovine.


Filip, Dajna i Lusi En se pitaju zašto je Bil morao da povede razmaženog Gustava s njima na raspust. Ubeđeni su da će im biti samo na smetnji! Ali kada otmičari zarobe Gustava, zajedno sa Filipom, Dajnom i Lusi En, Džek i Kiki će hrabro krenuti za njima u daleku zemlju i dati sve od sebe da ih spasu. Da li će skriveni u cirkusu uspeti da obave svoju misiju?
Nastao iz mašte britanske spisateljice Inid Blajton, Cirkus avantura biće omiljena knjiga vaših mališana. Iako je stvarala do polovine XX veka, Inid Blajton i njene priče o magiji, prijateljstvu i avanturama i danas oduševljavaju milione dece širom sveta.

Cirkus avantura je u prodaji putem sajta www.vulkani.rs, kao i u našim knjižarama.Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu. 

(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.