AAA

PREGLED-OMS | 13.08.2020 10:30 > 13.08 10:30

Knjige za najmlađe po super cenama!

Knjige za najmlađe po super cenama!Samo na sajtu www.vulkancic.rs od 13. do 16. avgusta Leto je lepše uz Vulkančić knjige


Za maštovito i razigrano leto, vreme ispunjeno smehom i radošću, za naše najmlađe čitaoce, Vulkančić je pripremio divna iznenađenja!
Od 13. do 16. avgusta samo na sajtu www.vulkancic.rs najlepše knjige za decu su na sniženju od 35%! Knjige uz koje se raste, edukativne i interesantne, sa prelepim ilustracijama, nesvakidašnjim pričama i zanimljivim činjenicama postaće najbolji drugari naših mališana, kojima će se uvek rado vraćati.

Sve informacije o knjigama koje su na akciji naći ćete klikom na link https://vulkancic.vulkani.rs/akcija.aspx.

Malim avanturistima kojima nikad nije dosta izazova preporučujemo knjižicu Riznica priča: Nestašno mače. Zabava je zagarantovana uz nove, omiljene junake, divne ilustracije i zanimljive dogodovštine. Nežne i tople priče će svakom detetu ulepšati letnje dane.

Zbirka izuzetno zanimljivih zadataka 1000 mega mozgalica 2 zaokupiće pažnju vašeg deteta i podstaći ga na logičko i kreativno razmišljanje. Uz knjigu se najbolje i najlakše uči, a ova će malim radoznalcima pomoći da kroz zabavu razviju svoje intelektualne sposobnosti i budu istrajni u onome što rade.

Biblioteka ČITAMO ZAJEDNO donosi mnogo uzbudljivih bajki i basni, ali i savremenih, sasvim novih priča. Ako volite čarobnjake i magiju, vitezove, mitove i davna vremena u kojima je sve bilo moguće, preporučujemo knjigu Čitamo zajedno: Mač u kamenu. Priča o Merlinu i Arturu jedna je od omiljenih generacijama dece širom planete.

Sva deca obožavaju dinosaure! Sve o ovim veličanstvenim stvorenjima saznaćete u knjizi Život dinosaura. Otkrijte kada su živeli, koje zemlje su naseljavali, šta su jeli, zbog čega su izumrli, čime se bave paleontolozi... i još mnogo toga! Ne oklevajte, kupite knjigu zahvaljujući kojoj će vaš mališan saznati sve što ga interesuje o životu stvorenja koje nijedan čovek nije video!

I još mnogo slikovnica, muzičkih knjiga, riznica priča, radnih svezaka, bajki i romana moći ćete da naručite samo jednim klikom na link https://vulkancic.vulkani.rs/akcija.aspx.

Budući da se čitanjem „osvajaju“ čitavi „kontinenti“ novih saznanja, potrudili smo se da ovim izborom opravdamo vaša očekivanja. Ne oklevajte, posetite naš sajt www.vulkancic.rs, odaberite omiljene knjige za svoje dete i iskoristite neverovatan popust od 35% koji traje od 13. do 16. avgusta!


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu. 
(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.