AAA

PREGLED-OMS | 18.09.2020 10:00 > 18.09 10:00

Upustimo se u novu avanturu sa Isidorom Mun!

Jedinstvena Isidora Mun, devojčica koja je zbog svoje posebnosti osvojila srca čitalaca širom sveta, poziva vas u novu avanturu: Isidora Mun ide na ekskurziju!

U svetu punom crno-belih podela i suprotnosti, kako je biti neko ko nije napravljen po takvom kalupu? Serijal knjiga o Isidori Mun, devojčici koja je pola vila, pola vampir, otkriće vam sve lepote prihvatanja sebe onakvim kakvi jeste. Iako ponekad deluje zbunjujuće, Isidora shvata da pripadanje različitim svetovima može biti i te kako zabavno!
Knjiga Isidora Mun ide na ekskurziju do sada je prevedena na 29 jezika i deo je omiljenog serijala čiji su junaci dopadljivi, a dogodovštine neobične. Čarobne ilustracije će dodatno pomoći najmlađim čitaocima da se poistovete sa Isidorom Mun i ostalim drugarima dok se upuštaju u nesvakidašnje, duhovite avanture.

Isidorini drugari iz škole su pomalo prestrašeni jer idu na ekskurziju u misteriozni stari zamak – šta ako vide duha? Isidorin zadatak je da im pokaže da pojave koje izgledaju strašno na prvi pogled ponekad imaju i svoju drugu, lepšu stranu.

Knjigu Isidora Mun ide na ekskurziju možete kupiti već danas putem sajta www.vulkancic.rs ili u omiljenoj Vulkan knjižari i na taj način upotpuniti serijal.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.