AAA

PREGLED-OMS | 25.11.2020 11:25 > 25.11 11:25

Fantastična ljubavna priča koja oduzima dah: Gospodarica moga srcaIdealno štivo za ljubitelje sočnih ljubavnih priča smernih vojvotkinja.

Nijedan muškarac ne može da odoli Džeminim senzualnim čarima... Osim njenog muža. Svadbena zvona u čast ugovorenog braka između ljupke Džeme i staloženog i nepokolebljivog Elajdže, vojvode od Bomonta, tek što su utihnula kada je šokantno otkriće nateralo nevestu da pobegne sa plemićkog poseda.
Potresena i povređena, beži u inostranstvo, gde narednih devet godina živi tako što ulazi iz jedne avanture u drugu, skupljajući sočne skandale (bar ako je verovati glasinama).

Sve dok je, sasvim iznenada, Elajdža ne pozove da se vrati kući – jer mu je potreban naslednik. Džema prezire njegovu hladnoću, ali ipak u sebi otkriva da nikada nije prestala da ga voli. Shvata da, zapravo, želi nemoguće: srce svoga muža na dlanu.

Gospodarica moga srca je roman koji nećete ispuštati iz ruku. Svaka knjiga Eloize Džejms u samom je vrhu liste bestselera Njujork tajmsa. Širom sveta, milioni čitalaca oduševljeni su ovom knjigom, a Lisa Klejpas je izjavila: „Eloizine vojvotkinje prava su poslastica!“

Pun emocija, strasti i skrivenih tajni duše, roman Gospodarica moga srca može biti vaš klikom na link www.vulkani.rs.
Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.