AAA

PREGLED-OMS | 10.01.2023 10:15 > 10.01 10:17

Novi triler Stjuarta Tertona „Đavo u mutnoj vodi“ u prodaji

Hrabrost je svetlo koje nalazimo kada je strah sve što postoji.
Nakon eksplozivnog debitantskog romana Sedam smrti Ivlin Hardkasl, nagrađivani autor Stjuart Terton vraća se sa zadivljujućom i impresivnom pričom o detektivskom dvojcu na otvorenom moru i demonu koji ih proganja. Pripremite se za isplovljavanje! Misteriozni istorijski triler Đavo u mutnoj vodi povešće vas na putovanje na kome ništa nije onako kako izgleda.

Godina je 1634. Najslavnijeg detektiva na svetu, Samjuela Pipsa, premeštaju iz holandske Istočne Indije u Amsterdam, gde će mu se suditi za zločin o kojem se niko ne usuđuje da govori. Sa njim putuje i njegov verni prijatelj, Arent Hejz, rešen da dokaže da je Pips nevin, a tu je i Sara Vesel, žena generalnog guvernera Batavije.
Međutim, čim brod isplovi, niz misterioznih događaja zbunjuje posadu i putnike: neobičan simbol pojavljuje se na jedru, utvara gubavca šeta palubama, a neko ubija životinje i prinosi ih kao žrtve. Kao da sve to nije dovoljno, putnike proganjaju zloslutne pretnje, koje im obećavaju tri đavolja čuda: nemoguću potragu, nemoguću pljačku i nemoguće ubistvo.

Sa Pipsom iza rešetaka, Arent i Sara moraće sami da reše misteriju koja preti da ih sve pošalje u mračne dubine okeana.

Knjiga godine i po oceni Gardijana, Sandej tajmsa, Dejli mejla, Fajnenšel tajmsa, Dejli ekspresa...

Đavo u mutnoj vodi, novi triler Stjuarta Tertona, dobitnika nagrade Kosta za najbolji debitantski roman, dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.


„Ne možete znati šta se dešava sve dok vam autor ne isporuči poslednje iznenađenje – i još jedno posle toga. Efekat je neodoljiv. Obmane se umnožavaju sve do konačnog, nečuvenog otkrića, kada se ispostavi da je voda tamnija nego što ste mislili.“ - Gardijan

„Istorijska fikcija ili krimi-roman, Đavo u mutnoj vodi fasciniraće ljubitelje oba žanra.“ - Sandej tajms

„Najbolja knjiga 2020. godine.“ - AmazonKOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.