AAA

PREGLED-OMS | 13.03.2023 10:50 > 13.03 10:51

Ovonedeljna preporuka Vulkan izdavaštva


Vulkan izdavaštvo je za knjigu nedelje odabralo bestseler prodat u više od milion primeraka Magija u tri koraka, koji će vam otkriti zabavan pristup roditeljstvu i ozbiljan pristup disciplini. Savremeni saveti o deci i njihovom aktuelnom okruženju – stvarnom i elektronskom – kao i jednostavne i praktične ilustracije, čine ovaj priručnik apsolutno neophodnim pomoćnikom u odgajanju dece.

Ovaj inovativni program vaspitavanja otkriva vam najvažnije tajne vaspitavanja dece i omogućava vam da uz igru i šalu ostvarite sve svoje ciljeve.
Uz dokazane rezultate i potvrđeno iskustvo, ovaj metod vas na najlakši način vodi kroz odgajanje dece uzrasta od dve do dvanaest godina bez raspravljanja, vike ili fizičkog kažnjavanja.

Kroz tri jednostavna koraka roditelji će uvežbati da eliminišu neželjeno ponašanje, ohrabre pozitivne obrasce i unaprede odnos sa detetom, a da ne upadnu u zamku beskrajnog ubeđivanja koje donosi samo frustraciju.

Saznajte i kako da sprečite svađe oko domaćeg zadatka, učinite vreme za obroke ugodnijim, naučite kako da organizujete efikasne porodične sastanke i podstaknete decu da požele da pomognu oko poslova u kući.

Posetite sajt vulkani.rs i potražite fantastičan priručnik Magija u tri koraka i iskoristite dodatni popust od 30%.

Vulkančić je za knjigu nedelje odabrao divnu slikovnicu Maja i Švrća u džungli, uz koju će mališani zavoleti svet mašte, uživati u uzbudljivoj priči i lepo se zabaviti. Zavirite u džunglu pomoću ove divne knjige, savršene za sve mališane koji vole da istražuju i žele da upoznaju svet oko sebe.

Na svakoj stranici mali istraživači će otkrivati nove scene i susretati se sa brbljivim, razigranim i veselim stanovnicima džungle. Družeći se sa njima, naučiće mnogo toga zanimljivog o svakom od njih.

Ovo je priča o jednoj nezgodi, ali veoma smešnoj. Sve je počelo jednim putovanjem. Maja i Švrća leteli su avionom, ali su se uskoro našli u srcu džungle. Saznajte kakve će sve avanture doživeti i koga će upoznati.

Edicija Najlepše priče za mališane donosi naslove kojima će se mališani iznova vraćati. Pored dobro poznatih Tri praseta i Knjige o džungli, u ovom serijalu nalaze se i autorske priče koje će svojim zanimljivim junacima i interesantnom fabulom privući pažnju svih mališana.

Divno ilustrovanu slikovnicu Maja i Švrća u džungli, za decu uzrasta od tri do pet godina, potražite na sajtu vulkancic.rs i iskoristite 30% dodatnog popusta!


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.