AAA

OMS | 27.03.2017 22:40

Dačić u Bogatiću: Pobeda Vučića za stabilnost i jedinstvo


Na izborima 2. aprila odlučuje se hoćemo li da idemo napred, putem stabilnosti, kontinuiteta i jedinstva zemlje ili hoćemo da uništimo sve dobro što smo zajedno uradili Aleksandar Vučić i mi za Srbiju. Srbija može štitititi svoje interese samo ako je jaka, ako je poštuju, ako možemo da razgovaramo sa najvažnijim svetskim liderima kao što sada radimo. A može da bude jaka samo ako je stabilna. Zato SPS želi stabilnost, želimo da Vučić bude izabran za predsednika, želimo da nastavimo da radimo zajedno u Vladi Republike Srbije i zato je ovo i naša borba, rekao je predsednik SPS Ivica Dačić na predizbornom skupu u Bogatiću.

Na, kako je rekao, "nedobronamerne izjave protivnika" koji govore da je pogrešno što SPS nema svog predsedničkog kandidata, Dačić je rekao:

"Nije tačno, mi imamo kandidata. Aleksandar Vučić je kandidat svih nas. Želim da pozovem sve koji ste hteli da glasate za mene, da glasate za Vučića, jer time glasate i za SPS. Za našu buduću još bolju saradnju sa njima i naš veći uticaj na političkoj sceni u Srbiji i u lokalnim samoupravama.

Dačić je rekao da je podržavajući Vučića kao zajedničkog kandidata SPS uradila najbolje za Srbiju.

Aleksandar Vučić uživa najveću podršku gradjana, pobediće 2. aprila i tako se, prema Dačićevim rečima,  izbegavaju političke avanture. Ostale predsedničke kandidate, a posebno Jeremića, Jankovića, Čanka i Preletavčevića uporedio je sa glumcima iz filma.

"Sve su to izmišljeni kandidati sa izmišljenim pričama. Glasanje za njih je glasanje za politiku koja je pogubna za Srbiju. Jedan od njih govori da smo sami krivi za bombardovanje naše zemlje, mnogi od njih su pobegli u inostranstvo 1999. i otud poručivali da Srbiju treba još jače bombardovati, Čanak kaže da treba da priznamo nezavisnost Kosova, treći govore da je Srbija genocidna tvorevina, četvrti hoće da vrati vreme pljačkaških privatizacija. Oni su zavitlavanje države, istakao je Dačić.

Na skupu je govorio i Nenad Beserovac, predsednik Opštinskog odbora SPS, koji je podsetio na pobedu SPS u opštini Bogatić na prošlogodišnjim lokalnim izborima. On je govorio i o ambicioznim planovima koje lokalna vlast, u kojoj SPS ima najviše odgovornih funkcija, namerava da realizuje.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.