AAA

OMS | 05.05.2017 14:40

Tepić i Živković: Maja Gojković ponovo uhvaćena u laži!


Iako je lično i javno najavila posebnu sednicu Narodne skupštine o sopstvenoj smeni za subotu, 29. april, Maja Gojković je opet uhvaćena u laži  -  danas, kada jeste zakazala novu sednicu za sledeći četvrtak, 11. maj, ali ne o svojoj smeni.

Predloženim tačkama dnevnog reda o sudijama i tužiocima, ona već dve nedelje izbegava da se suoči sa raspravom o njenoj samovolji, upravljanju sednicama na osnovu ličnih hirova, jutarnjeg raspoloženja ili strepnje od svešefa, partijskog, državnog, saučesnika u prošlosti, svedoka u budućnosti. A najviše zbog suspenzije rada Parlamenta tokom predizborne predsedničke kampanje.

Kao narodni poslanici koji izbliza vide svu besprizornost diktatorske vlasti Aleksandra Vučića, pozivamo Maju Gojković da se svojom voljom izvuče iz nje i spasi se.

Iako je beskrajno grešila, iako smo duboko svesni kako je samu sebe do ovde dovela, ipak verujemo da mrva razuma postoji i minimalan osećaj odgovornosti prema građanima i ovoj zemlji.

Zato, čak i ako Srpska napredna stranka i njen vodja ne daju poslaničkoj većini da glasa za njenu smenu, pozivamo Maju Gojković da podnese ostavku i tim ličnim činom dostojno, kao što bi svaka baka učinila za svoje unuče, prizna svoje slabosti iz prošlosti i skloni se sa čela stola zarad budućnosti. Verujemo da će upravo kao žena i baka smoći snage da to ipak učini. I spasi  -  i sebe, i sve nas.

Naravno, u prisustvu gradjana koji bi sa galerije pratili sednicu i koji bi tu njenu odluku nagradili ovacijama koje je oduvek toliko želela.

Autori: Narodni poslanici Marinika Tepić i Zoran Živković


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.