AAA

PREGLED-OMS | 16.05.2017 19:15 > 16.05 19:19

Voždovac respektuje Vojvodinu (VIDEO)


Voždovac poslednji susret na svom terenu igra protiv ekipe Vojvodine. Tim povodom predstavnicima medija su se obratili šef stručnog štaba Ilija Stolica i mladi reprezentativac Aleksandar Filipović.

Šef stručnog štaba voždovčana Ilija Stolica istakao je  da je ovo je treća u nizu utakmica sa najjačim protivnicima u ligi. "Vojvodina je klub koji izuzetno respektujemo, ali se i radujemo susretu sa jednom takvom ekipom." istako je Ilija Stolica.

"Vojvodina ima nov i mlad stručni štab koji jako dobro poznajem, pre svega iz igračkih dana i sa te strane sam srećan što ću se ponovo susresti sa sportskim prijateljima. Vojvodina je u rangu kvaliteta sa Crvenom zvezdom i Partizanom i oni su taj klub koji već dugi niz godina pokušava da nađe mesto da prekine dominaciju dva vodeća kluba. Za sada im to nije uspelo, ali verujem da će uspeti u toj nameri bliskoj budućnosti", rekao je Stolica.

"Sa druge strane, gledamo naše želje i naš kvalitet.  Na svom terenu želimo da potvrdimo dobre igre i potvrdimo imidž koji nas prati u srpskom fudbalu, a to je da budemo ekipa koja igra lep i atraktivan fudbal. Takođe želimo da ponovimo bar približno partiju koju smo već imali sa Vojvodinom u regularnom toku prvenstva," zaključio je šef stručnog štaba voždovčana.

Fudbaler Aleksandar Filipović je rekao da njegovu ekipu očekuje teška utakmica, da Vojvodina ima dobru ekipu, što i pokazuje visok plasman na tabeli. 

"Mi gledamo isključivo nas. Odigrali smo dobro celu sezonu i potrebno je da d obijemo dve utakmice do kraja i na pravi način i da završimo prvenstvo." istakao je Aleksandar Filipović.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.