AAA

PREGLED-OMS | 26.05.2017 16:45 > 26.05 16:47

Stuparević: 'Voždovac ima svetlu budućnost'


Fudbaler Voždovca Filip Stuparević izjavio je danas da je pred tim klubom svetla budućnost.

"Sezonu bih ocenio kao veoma uspešnu, imali smo odredjene ciljeve za koje smo se borili i došli smo do njih. Takodje bih želeo da se zahvalim klubu na ukazanom poverenju, vreme je ispred mene i potrudiću se da vratim na najbolji mogući način, da vratim dobrim igrama i golovima."

Omladinci Voždovca su u debitantskoj sezoni došli do samog vrha tabele, ekipa su sa najmanje primljenih golova, ali i protivničke mreže su se dosta puta tresle, Filip ih je postigao ravno deset ove sezone, a pred Zmajevima su padali Crvena zvezda, Rad, Spartak, Čukarički, Vojvodina: "Golovi dolaze po zasluzi, ali su deo kolektiva i svi imamo udela u uspehu. Hvala i omladincima, generacija je sjajna, zajedno smo se takodje borili prethodnih godinu dana da budemo u društvu najboljih i prezentovali smo i sebe i klub na najbolji mogući način. Voždovac ima svetlu budućnost."

Evropa je upoznala Filipa, njegovi golovi su odveli reprezentaciju Srbije na završni turnir Evropskog prvenstva, za selekciju Srbije ove godine je postigao sedam pogodaka: "Došli smo do finalne predstave, generacija jeste odlična, ali ostao je veliki žal što nismo ušli u četvrtfinale, malo je i sreće nedostajalo, a imali smo velike želje i mislim da bismo daleko dogurali."

Sada je pred Filipom neka nova priča i nova su dokazivanja pred njim: "Očekivanja u narednoj sezoni su kao i prethodne, sa željom da se napravi uvek korak više i uspeh više. Voždovac vidim u gornjem domu, a na nama igračima je da se potrudimo da u tome i uspemo. Taj novi korak i velika želja je izlazak u Evropu i igranje u evropskim takmičenjima, jer klub kao što je Voždovac, to i zaslužuje.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
 
(Kraj OMS poruke)KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.