AAA

PREGLED-OMS | 29.05.2017 12:45

Blagojević: Želimo uspeh na svakom polju


Selektor reprezentacije Srbije do 20 godina Milan Obradović danas proziva igrače, a medju imenima fudbalera će se naći i dva Zmaja Jovica Blagojević i Nikola Srećković.

"Odmorili smo dovoljno, ali se nastavilo aktivno, kako bismo bili spremni za obaveze koje nas čekaju u dresu sa državnim timom.", ističe Blagojević.

Podsetimo, selekcija Srbije će odigrati dva prijateljska meča, sa Izraelom na gostujućem terenu 5. juna i sa Grčkom u Novom Sadu 9.juna.

"Do sada nisam imao prilike da budem sa starijom selekcijom, te mi je ovo izuzetno velika čast da se nadjem u društvu ovih momaka. Očekuju nas dve kvalitetne ekipe, ali želimo da pravimo povoljne rezultate.", naglašava Blagojević.

Jovica, iako veoma mlad, umeo je da se nosi sa izazovima na četiri fronta. Zapažene su role bile i u Super ligi i u Kupu i u utakmicama reprezentacije i u utakmicama omladinaca.

"Nakon rezimea, mogu biti zadovoljan sezonom. Podvukao sam crtu, odigrao sam dosta utakmica u premijernoj sezoni u Super ligi, postao standardni član reprezentacije Srbije, a jedina žal ostaje, što nismo otišli na Evropsko prvenstvo."

Sledeća sezona, po Jovičinom mišljenju, trebala bi da donese korak više.

"Svi verujemo da možemo da napravimo veći uspeh, a preduslov za to su dobri rezultati. Cilj koji smo imali na početku sezone je ostvaren. Imali smo uspone i padove, što je i normalno. Medjutim, na kraju smo pokazali i karakter i jak kolektiv i zasluženo se plasirali u prvih osam ekipa."

Blagojević već može da razmišlja o narednom prvenstvu, Voždovac će biti spreman.

"Očekujem da budemo u samom vrhu tabele, jer mislim da Voždovac to i zaslužuje. Težićemo da i u Kupu doguramo daleko, ka stepeniku boljem od ove sezone. Takodje dolaze i reprezentativne obaveze i kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje se održava u Italiji i ukoliko se plasiramo, mislim da možemo da napravimo veliki uspeh na takmičenju starog kontinenta.", završio je optimistički Blagojević.Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
 
(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.