AAA

PREGLED-OMS | 15.06.2017 16:45 > 15.06 17:11

Goran Grkinić: U novoj sezoni idemo korak po korak (VIDEO)

Fudbaleri Voždovca danas su započeli sa pripremama i odradlili prvi trening.

Generalni direktor Goran Grkinić je, tim povodom, igračima poželeo pre svega da budu zdravi, i da ka ostvarenju postavljenih ciljeva idu korak po korak: "Takmičarski želimo da ponovimo prošlu sezonu i da uđemo u plej of, zatim i da afirmišemo mlade igrače. Međutim, ukoliko se ukaže mogućnost, možda i napravimo korak koji vodi ka Evropi, ali naravno idemo postepeno sa ciljevima," rekao je Grkinić

Grkinić je istakao da neće biti mnogo promena u igračkom kadru, izrazivši veliko zadovoljstvo što je stručni štab na čelu sa Ilijom Stolicom na okupu, jer je dosta učinio na afirmaciji kluba. "Ukoliko i bude promena u igračkom kadru", napominje Grkinić,  "već imamo spremne zamene iz sopstvenog pogona."

Voždovac će dve nedelje trenirati u Beogradu, u tom periodu će biti odigrana jedna prijateljska utakmica, a protivnik će biti ruski Orenburg 27.06. u Staroj Pazovi.

Pripreme u Sloveniji:

01.07. Voždovac – Spartak Moskva (utakmica će se odigrati u Austriji)
04.07. Voždovac – Arsenal Tula (utakmica će se odigrati u Austriji)
07.07. Voždovac – Zorja

Pri povratku u Beograd, Voždovac će odigrati još jednu utakmicu u Sloveniji, verovatno protiv slovenačkog drugoligaša, a termin je 11. jul.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.