AAA

PREGLED-OMS | 10.07.2017 14:15

Fk Voždovac organizuje fudbalski kamp


Fudbalski klub Voždovac po drugi put organizuje sportsko-rekreativni projekat Fudbalski kamp Voždovac 2017, u kome imaju pravo na učešće dečaci i devojčice od 6 do 12 godina.

Poznato je da Fudbalski klub Voždovac od 2013. godine poseduje jedan od najsavremenijih stadiona sa veštačkom travom, koji se nalazi na krovu Šoping centra Stadion. Klub nesebično želi da podeli doživljaj igranja najpopularnije igre na svetu na terenu na kom se igraju utakmice Super Lige Srbije.
Ove godine omladinske kategorije Voždovca su sa ponosom predstavljale klub i na najbolji način prezentovali rad omladinske škole. Veliki broj igrača je upravo kroz omladinske selekcije zadužio dres prvog tima Voždovaca, a pojedinci su postali i reprezentativci naše zemlje. Samim tim stoji činjenica da FK Voždovac dosta ulaže u svoje mladje kategorije.

Fizička aktivnost je bitna u odrastanju svakog deteta, a ovakvi sportsko-rekreativni projekti osim fizičkih, doprinose i razvoju socijalnih karakteristika.

Fk Voždovac poziva sve one koji se nalaze u Beogradu od 24. do 28. jula 2017. godine,  da dodju na stadion i pridruže se svojim vršnjacima u sticanju fudbalskih znanja i veština.

Treneri FK Voždovac biće instruktori fudbalske igre na ovom kampu, a specijalni promoter kampa je najmladji debitant u istoriji Super Lige Srbije, prvotimac Voždovca i kadetski reprezentativac Srbije Filip Stuparević.

Fotografije i snimak sa prošlogodišnjeg kampa pogledajte na sledećem linku Voždovac fudbalski kamp 2016.

Cena kampa je 2.500 dinara, a svaki polaznik dobija šorts i majicu Fudbalskog kampa Voždovac 2017.

Obezbedjene su vredne nagrade za najbolje polaznike kampa.

Prijave traju do petka 21. jula 2017. godine, a broj mesta je ograničen na 100 učesnika.

Sve informacije i prijave na: 064/8310-837


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.