AAA

PREGLED-OMS | 01.08.2017 15:40

Mašović: Okrećemo se Čačanima


Voždovac je doneo u Beograd prva tri boda. Mreža golmana Popovića je još jedanput ostala mirna. Redovi Zmajeva  pojačani su Gavrićem. U pobedi protiv Bačke, izabranici Ilije Stolice su postigli tri gola. Filipović i Putinčanin koji su bili strelci, našli su se i u timu kola Super lige, a strelac pored njih je bio i Alen Mašović.

Mašović je u igru ušao sa klupe i u poslednjih 30 minuta Voždovac je postigao 3 gola, od kojih je jedan i njegovo delo: "Na kraju je ispalo dobro po nas. Imali smo teške uslove za igru, kao i domaćin, ali smo ipak mi slavili. Srećan sam što smo pobedili i što sam postigao gol. Igrom smo sigurno to sigurno i zaslužili," rekao je novinarima Mašović.
Zmajevi će pred svojom publikom ugostiti Borac u narednoj rundi: "Okrećemo se Čačanima, koji nam dolaze iz dva poraza i ni ova utakmica neće biti laka za nas. Nadigravaćemo se i nadam se pobediti uz podršku sa tribina koja nam znači. Pozvao bih navijače da dođu na 'krov' i da budu uz nas, jer oni su naš dvanaesti igrač," zaključio je Mašović.

 


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.